• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čovićev stav jasan: Evo vam ABA i Evroliga, samo da sačuvamo živote!

Autor Pavle Knežević

Prvi čovjek Crvene zvezde nije htio da se bavi pitanjem završetka ABA dok traje vanredno stanje...

 Nebojša Čović - Evo vam ABA i Evroliga, samo da sačuvamo živote! Izvor: MN PRESS

Prvi čovjek Crvene zvezde Nebojša Čović "na mala vrata" izneo svoj stav o načinu na koji će se okončati ABA liga, a koji se može prepričati riječima "ko još razmišlja o košarci u ovakvoj situaciji?".

Crvena zvezda, branilac titule ABA i prvenstva Srbije, ranije je još objavila svoju želju da se takmičenje završi na parketu, kao i da se neće time baviti dok se ne steknu uslovi za nastavak takmičenja. Poslije toga se niko iz kluba nije oglašavao po tom pitanju sve do današnjeg gostovanja Čovića na televiziji Pink.

Možda će vas zanimati

 Domaćin programa "Novo jutro" rekao je u jednom trenutku da su takmičenja stala i pomenuo je neodgovorne sportiste, sa čime se Čović složio, a onda je nastavio i o aktuelnom sportskom trenutku.

"Vidjeli smo neodgovorno ponašanje i oni treba da budu kažnjeni za primjer svima. Isto tako, vidjeli smo i mnogo neodgovornih izjava. Ko normalan više misli o sportu? Nevjerovatno je šta se događa i uzdržaću se da ne dajem neke jače komentare na tu temu, ali...Pravo da vam kažem, evo vam i ABA lige i Evrolige i ostale stvari, daj samo da sačuvamo živote ljudi!", rekao je Čović.

On je u polučasovnom gostovanju najviše pričao o pandemiji virusa korona i odgovorima raznih vlada, a što se tiče sporta, uz gornju izjavu, dodao je samo još i sljedeće:

"Takvi influenseri su i doveli cijeli svijet u situaciju. Ti ljudi koji ni o čemu drugom ne misle, već samo o sebi, svom profitu, bogaćenju, o alavosti", rekao je Čović.

Podsjetimo, nekoliko klubova se javilo upravi ABA lige sa različitim prijedlozima, ali je činjenica da se ništa još ne zna.

Sudeći po ovom nastupu, Zvezda ne želi javno da se miješa u priču o završetku ABA lige dok traje vanredno stanje.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jeftini trikovi

"Ko još razmišlja o košarci" a došao na Pink kao predsednik KKCZ. Pre dan-dva preko svog poltrona Lazića šalje onaj idiotski predlog. Odavno pročitana knjiga. Ne poklanjaš nam ti ništa, niti ti o svemu odlučuješ.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC