• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZASLUŽENO: Miloš Teodosić u idealnoj petorci decenije Evrolige!

Autor mondo.rs

Srpski plejmejker dobio ogromno priznanje.

 Evroliga-tim-decenije-2010-2020-Milos-Teodosic-Olimpijakos-CSKA-Moskva Izvor: MN PRESS

Organizator igre Virtusa, koji je tokom karijere u Evroligi nosio dres Olimpijakosa i CSKA iz Moskve, izabran je u idealni tim najjačeg evropskog takmičenja za prethodnu deceniju.

U takmičenju u kom su glasali novinari, navijači, treneri i igrači, Miloš Teodosić je peti košarkaš koji je uvršten u tim. Srpski as se priključio četvorici pravih asova u najboljem timu Evrolige za prethodnih deset godina.

Možda će vas zanimati

Pre bivšeg košarkaša FMP-a izabrani su Dimitris Dijamantidis, Luka Dončić, Kajl Hajns i Huan Karlos Navaro. Ukupno je nominovano 50 košarkaša koji su igrali tokom prethodnih deset godina.


Od srpskih igrača u konkurencij isu još Nenad Krstić, Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, a od košarkaša koji su igrali u srpskim klubovima Sofoklis Skorcijanitis, Džejms Gist, Jan Veseli, Pero Antić i Stratos Perperoglu.


Miloš Teodosić je svojevremeno bio najmlađi MVP Evrolige, a u dresu Olimpijakosa i CSKA se profilisao kao jedan od najboljih asistenata na svetu. Kratko se zadržao u NBA ligi, da bi usledio povratak u Evropu, gde trenutno nosi dres italijanskog Virtusa.

Reprezentativac Srbije tri puta bio u idealnoj petorci Evrolige i još tri puta se našao u drugom najboljem timu Evrolige. Kada se pogledaju brojevi u njegovoj karijeri, rođeni Valjevac se nalazi na šestom mestu po broju poena u istoriji takmičenja i na petom mestu po broju asistencija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC