• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasel Vestbruk trenira kao da je plej-of spektakl sa Nikolom Jokićem sutra

Autor mondo.rs

As Hjuston Roketsa i jedan od fizički najdominantnijih igrača današnjice podijelio je na društvenim mrežama kolaž vježbi koje svakodnevno izvodi u prostranom dvorištu svoje vile u Teksasu.

 Rasel-Vestbruk-trening-VIDEO-Brodi-trenira-kao-da-je-plejof-duel-Hjuston-Denver-sutra Izvor: YouTube screenshot
Izvor: YouTube screenshot

Kris Pol je pesimista i kaže da "virus ima potpunu kontrolu nad situacijom", novinari TV mreže CBS su umjereni optimisti i, pozivajući se na pouzdane izvore, objavili su da NBA i NHL zajedničkim naporima rade na pokretanju liga u julu...

...a, Rasel Vestbruk (31) trenira kao da će serija sa Denver Nagetsima početi sutra.

Možda će vas zanimati

As Hjuston Roketsa i jedan od fizički najdominantnijih igrača današnjice podijelio je na društvenim mrežama kolaž vježbi koje svakodnevno izvodi u prostranom dvorištu svoje vile u Teksasu.

Uz asistenciju ličnog trenera, "Brodi" koristi teren za odbojku na pijesku da sebi dodatno oteža dril, ali i ojača tetive, koje "vole" trčanje po peščanim površinama.

Komesar NBA lige Adam Silver obratio se kratko javnosti prije pet dana i priznao da u ovom trenutku nije u poziciji da donosi bilo kakve odluke, niti daje bilo kakve prognoze, što je igračima i trenerima 30 timova ipak poslalo kakvu-takvu poruku - košarke neće biti skoro, ali se od košarke još nije odustalo.

Pol, koji je u trejdu za Vestbruka prošlog ljeta napustio Hjuston Roketse i potpisao za Oklahoma Siti Tander, kaže da ga saigrači često zovu i raspituju se ima li kakvih novosti, ali..

"Virus ima potpunu kontrolu nad situacijom. Zaista se trudim da odgovorim na pitanja najbolje što mogu, ali nije baš da imam sve odgovore, a da ne želim da ih podijelim sa drugima", rekao je predsjednik Udruženja profesionalnih američkih košarkaša.

"Mnogo momaka me zove i pita šta ima novo, šta liga radi, da li znam nešto. Da li će biti košarke, da li će biti samo plejof, da li ovo, da li ono...", pričao je pomalo rezignirano Pol, tražeći od kolega da mu ne postavljaju pitanja na koja, kako kaže, trenutno niko nema odgovor.

"Mi samo hoćemo da igramo. Potpuno sam fokusiran na to da zaigramo opet. U bilo kakvoj formi i obliku", dodao je.

U međuvremenu, UFC je najavio da će prvi turnir od pojave korona virusa biti održan 9. maja u Džeksonvilu - bez publike.

S obzirom na to da je do kraja ligaškog dijela NBA lige ostalo još 20-ak utakmica, novinari u SAD najčešće govore o tome da će - ako bude košarke - biti odigran samo plej-of.

Ovo bi bili parovi prve runde.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC