• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić o povratku u Zvezdu: Poznata su moja osjećanja

Autori Milutin Vujičić Autori SportKlub

"Znam stav navijača", istakao je bivši trener Zvezde.

 Dejan-Radonjic-povratak-u-Crvenu-zvezdu Izvor: MN PRESS

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić postao je trener Crvene zvezde u aprilu 2013. godine i u vitrine na "Malom Kalemegdanu" donio ukupno devet trofeja.

Uspio je da prekine dominaciju Partizana na domaćoj i regionalnoj sceni, osvojio je po tri trofeja prvaka Srbije, ABA lige i Kupa Radivoja Koraća, a pamtiće se i rezultati koje je sa Crvenom zvezdom pravio na međunarodnoj sceni.

Možda će vas zanimati

Dvije strane su se rastale u ljeto 2017. godine, ali dobro je poznato da je Radonjić ostao ljubimac navijača crveno-bijelih koji se nadaju da će im se putevi ponovo ukrstiti.

U intervjuu za "SportKlub" kazao je da je prirodno da se to jednog dana desi.

"U ovom trenutku kada je sezona prekinuta i kada imamo zdravstveni momenat koji je najbitniji, mislim da nije adekvatno pričati o tome. I ranije sam govorio o tome da su moja osjećanja prema Crvenoj zvezdi poznata i jasna. Znam stav navijača. Moj stav prema njima takođe je sasvim jasan i tu nema ničeg nepoznatog", kazao je Dejan Radonjić.

Što se tiče njegovog rada u Crvenoj zvezdi, kazao je da treba analizirati sezonu po sezonu, pošto su sistemi takmičenja bili drugačiji, a istakao je da su i dueli sa "vječitim" rivalom Partizanom bili posebno interesantni i inspiracija za sebe.

Upitan za to šta je ključno za uspjeh srpskih klubova u Evroligi - nekadašnji trener Crvene zvezde, Budućnosti i Bajerna odgovorio je sljedeće...

"Smatram da je jako važno da domaći igrači budu osnova tima i da budu protagonisti, koji će dati kvalitet, a da se u odnosu na to što se ima planira dolazak stranaca. Naravno da to nije baš tako jednostavno, ali selektovanjem i podizanjem ljestvice može da se, siguran sam, pravi dobra baza domaćih igrača, koji treba da budu nosioci rezultata", zaključio je Radonjić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC