• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pitanje od 168 miliona dolara: Šta se dešava sa Durentom?

Autor Milutin Vujičić

Svi su bili impresionirani kako je delovao na treninzima "tri na tri", ali...

 Pitanje od 168 miliona dolara: Šta se dešava sa Kevinom Durentom? Izvor: Guliver, Mike Ehrmann/Getty Images North America

Davno je bio 11. jun kada je Kevin Durent zaigrao u petoj utakmici finalne serije NBA plej-ofa protiv Toronta, sa sve povredom lista, a posle druge četvrtine doživeo drugu, mnogo težu povredu koja je značila da ga čeka duga pauza.

"Stradala" je Ahilova tetiva sjajnog košarkaša, a to je značilo i da je to bio poslednji meč koji je "KD" odigrao za Voriorse pošto je već nagovestio da bi mogao da ode...

Možda će vas zanimati

Početkom jula NBA insajder Adrijan Vojnarovski, koji na neverovatne načine dolazi do informacija, objavio je vest da Kevin Durent za 168 miliona dolara odlazi u Bruklin, a da će mu tamo saigrač postati Kajri Irving koji će takođe dobro naplatiti svoje igre (141 milion dolara).

Irving je ove sezone odigrao samo 20 utakmica za Netse, zbog više povreda, dok Durenta muči još ona prošlosezonska zbog čega još nije obukao crno-belu uniformu.

Poznato je da je NBA sezona prekinuta zbog pandemije korona virusa, traži se rešenje za nastavak, a navijači se pitaju da li je moguće da Kevin Durent ipak zaigra u takmičarskoj 2019/20, pošto se bliži potpunom oporavku.

Uz poruku da je to pitanje od 168 miliona dolara, generalni menadžer Netsa Šon Marks kazao je da nisu mnogo želeli da pritiskaju Durenta...

"On zna svoje telo bolje od svih ostalih", rekao je Marks.

Izvor: Guliver/ Emilee Chinn/Getty Images

"Kada investirate toliko u igrača kao što je Kevin - nećete ga pritiskati da se vrati na parket. Kada bude pravo vreme i kada bude 100% spreman - vratiće se".

Po potpisu ugovora s Netsima delovalo je da će "presedeti" celu sezonu zbog povrede, ali je pred prekid NBA sezone već igrao "tri na tri" sa saigračima na treningu - i svi su bili impresionirani koliko je dobro delovao.

"Moram da kažem da je i pre ove pandemije delovao kao onaj stari Kevin Durent", izjavio je Marks i time obradovao navijače koji su ove sezone gledali uspone i padove Bruklina.

Bruklin je u trenutku prekida sezone držao plej-of mesto sa skorom 30-34.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC