• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komesar NBA i sindikat igrača u otvorenom razgovoru o svemu

Autor Pavle Knežević

Igrači će pred nadležnima moći da pričaju o čemu god žele

 NBA-komesar-sindikat-i-igraci-otvoreni-razgovor-sastanak-nastavak-sezone Izvor: Katelyn Mulcahy/Getty Images North America, Getty Images/Katelyn Mulcahy

Komesar NBA lige Adam Silver i izvršna direktorka sindikata igrača (NBPA), Mišel Roberts organizovaće u petak konferencijski razgovor za sve igrače, prenio je ESPN.

Petak je i dan u kome je svim klubovima dozvoljeno da ponovo otvore trening centre za igrače koji žele dobrovoljno da treniraju, pridržavajući se pravila društvene distance, u skladu sa dozvolama lokalnih vlasti, zdravstvenih radnika i preporuka saveznih vlasti.

Možda će vas zanimati

Ovaj poziv zamišljen je da bude otvoreni forum na kome igrači mogu da razgovaraju o svemu što ih brine i pitaju šta god žele.

Do sada su tri tima potvrdila da će u petak otvoriti svoje hale: Denver, Portland i Klivlend. Nekoliko njih se nada da će početi da radi sljedeće nedjelje. Hjuston je takođe htio da počne da radi u petak, ali je u dogovoru sa igračima i guvernerom Teksasa Gregom Abotom odlučeno da se trenažni centri ne otvaraju prije 18. maja.

Ostali klubovi ne žure.

Među njima su i Lejkersi i Dalas, čiji je vlasnik Mark Kjuban rekao ove nedjelje da ne vrijedi truditi se da se otvaraju centri jer ne postoji način da timovi testiraju asimptomatične igrače na koronavirus.

"Čak i kada bismo preduzeli razne mjere predostrožnosti, prosto se ne isplati, pogotovo kada znate da naši momci ostaju u formi, izlaze napolje, vježbaju šut i rade na različite načine. Tako da mislim da mislim da taj rizik nije vrijedan nagrade", rekao je Kjuban.

Kako javlja ESPN, timovi koji dozvole rad igračima obezbijediće im šestoro asistenata ili osoblja za razvoj igrača, koji će nadgledati treninge na terenu. Glavni treneri neće moći da učestvuju, niti da posmatraju pojedinačne treninge igrača.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC