• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri Srbima: Ponašate se kao da ništa nije bilo! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri zadovoljan je kako igrači izgledaju posle vanrednog stanja i izolacije zbog epidemije korona virusa. Ali, ističe da ne zna kako i kad će se nastaviti takmičenje i da neće biti baš tako lako.

 Trinkijeri-o-Partizanuigracima-korona-virusu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Trinkijeri se vratio iz Italije, tačnije iz Milana gde je bio u izolaciji zbog epidemije korona virusa, a taj deo Apeninskog poluostrva bio je jedan od najugroženijih u Evropi.

Kada je stigao u Beograd odmah je počeo da radi sa ekipom, ali je primetio i neke stvari u Beogradu koje su ga iznenadile (blago rečeno).

Možda će vas zanimati

"Provodio sam vreme u kući, sa decom, nije mi bilo teško jer sam želeo da budem oprezan. Situacija ide na bolje. Svakog dana je manje zaraženih, manje mrtvih, bolnice se prazne. Iskreno, ne bih nikome da držim lekcije, ali preplašio sam se malo, jer se ovde ponašaju ljudi kao da ništa nije bilo. A bilo je, tako da moramo svi da budemo oprezniji", rekao je Trinkijeri za klupsku televiziju KK Partizan.

Dodaje da je vreme "ubijao" gledajući razne utakmice iz arhive, serije...

Kada je došao i video ekipu, laknulo mu je.

"Igrači su u super stanju, niko se nije ugojio, radili su, to je dobro. Najvažnije je da se niko ne povredi, ovo je dva meseca, skoro tri meseca pauze, rizik je ogroman i zato moramo da budemo pažljivi".

Dodaje i da je svestan da neće biti lako da se nastavi sezona.

"Situacija nije laka, jer i Evrokup i Evroliga i ABA liga su međunarodne, a u svakoj zemlji je drugačije. I to znači da neće biti lagano da se sve skupi. Mi radimo, spremamo se i čekamo da nam neko kaže kako, šta, zašto i gde", kaže Italijan.

Upitan da li se čuo sa igračima koji su u Americi, odgovorio je:

"U Americi je situacija još jako teška, svi su 'zaključani', treniraju kod kuće. Mene ne zanima da igram 'sutra', ali želim da znam kad, da počnem sa pripremam. Možda vredi da se pripremamo za sledeću sezonu. Jer, ovo neće proći lako. Ne znam... ja čekam".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC