• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lorenzo Braun se seli u Grčku?

Autor Dušan Ninković

Crveno-beli bi mogli da ostanu bez jednog od najboljih igrača u tekućoj sezoni.

 Lorenco Braun pregovara sa Panatinaikosom Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Sjajni organizator igre crvene zvezde se, nakon početnog šoka, odlično snašao u evropskoj košarci, pa ne čudi interesovanje mnogih timova za njega. Bez obzira da li će se sezona nastaviti ili će biti prekinuta, Lorenzo Braun bi mogao da napravi veliki transfer.

Ranije se pisalo o nekoliko timova koji su zainteresovani za njegove usluge, a sada iz Grčke stižu nešto preciznije informacije.

Možda će vas zanimati

Dobro obavešteni Varlas Nikos, čovek koji piše za ''Eurohoops'', tvrdi da američki plejmejker pregovara sa Panatinaikosom!

Grčki tim je prethodnih nedelja na udaru, pošto se za njihivog organizatora igre, iskusnog Nika Kalatesa, otimaju najbolji evropski timovi. Očigledno će narednog leta biti prava ''ludnica'' zbog kvalitetnih plejmejkera u Evropi.

Tako bi u trku za potpis Kalatesa mogli da se uključe Olimpijakos, koji je već pokazao interesovanje, ali i CSKA i Barselona, kojima je Grk rođen u Americi pri vrhu liste želja. Tim iz Atine je svestan da protiv toga neće moći da se bori.

Zato su se već okrenuli alternativama. Dobre partije u Beogradu preporučile su Brauna grčkom timu, pa bi navijači Crvene zvezde mogli da ostanu bez jednog od ljubimaca. I to tako što će Amerikanac preći u redove jednog od najvećih rivala u Evroligi!

Ovo ne bi bio prvi put da grčki velikan ''pazari'' na Malom Kalemegdanu, pošto je svojevremeno upravo iz Zvezde u Panatinaikos prešao DeMarkus Nelson. On se nakon dve sezone u Crvenoj zvezdi preselio u Atinu, gde je igrao samo godinu dana.

Lorenzo Braun je ove sezone u Evroligi prosečno igrao oko 25 minuta, uz 12.3 poena, 4.6 asistencija i 3.3 skoka po utakmici. Najbolju partiju je pružio protiv Olimpijakosa , u 15. kolu Evrolige, kada je ubacio 34 poena!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC