• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA liga kao nikad do sada: Veći plej-of i turniri za dodatna mjesta

Autor Dušan Ninković

Moglo bi da se igra u formatu koji nikada ranije nije korišćen.

 NBA liga rješenja nastavak sezone - veći plej-of i turniri Izvor: Katelyn Mulcahy/Getty Images North America, Getty Images/Katelyn Mulcahy

Da li ćemo gledati NBA? Izgleda da hoćemo. Već se pojavila informacija da će se igrati u Diznilendu, a sada imamo i neke malo preciznije informacije oko toga.

Kako prenosi ''The Athletic'', generalni menadžeru su upitani za format u kom bi takmičenje moglo da se nastavi, pa je liga došla do revolucionarnog rješenja. Biće to prilično neobično takmičenje.

Možda će vas zanimati

 Šem Čaranija, novinar ovog portala, otkriva da je u opticaju nekoliko mogućnosti. Od toga da se regularni dio sezone prekine odmah i plej-of počne sa sadašnjim pozicijama, pa do onih neobičnijih.

Kao jedna od opcija pominje se proširenje plej-ofa, pa bi umjesto 16 timova u njemu moglo da se nađe čak i 24 ekipe! Ovi timovi bi bili uzeti na osnovu dosadašnjeg plasmana, ili...

Održavanje turnira! Tako bi se timovi, koji trenutno ne zauzimaju mjesta u plej-ofu, igrali dodatne mečeve da se izbore za te pozicije. Ostaje nejasno da li bi učestvovali svi ili samo pojedini timovi, a nije baš ni pošteno da se te ekipe bolje pripreme za sezonu od onih drugih.

Ipak, NBA liga je za korak bliže rješenju. Ubrzano rade na tome, pa ćemo gotovo sigurno vidjeti završnicu ove sezone. Sigurno to neće biti u ranije predviđenim okvirima.

Kada smo već kod datuma, priča se i o sljedećoj sezoni. Ona bi mogla da počne na vrijeme, u nekom spektakularno-ludačkom scenariju, ali će vjerovatno kasniti. Kao posljednji datum kada bi moglo da krene takmičenje u novoj sezoni navodi se 1. novembar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC