• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer neće skoro na teren: Ne treniram, zašto bih?

Autor Dušan Ninković

Švajcarac smatra da se teniski turniri neće održavati u skorije vreme.

 Rodžer Federer neće skoro na teren: Ne treniram, zašto bih? Izvor: LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Razgovor Rodžera Federera i Gustava Kuertena, nekadašnjeg brazilskog tenisera koji je bio i svetski broj 1, doneo nam je nekoliko zanimljivih odgovora Švajcarca.

Legendarni teniser još ne oseća potrebu da trenira, što je svakako najbitnija stvar koju je rekao tokom ovog intervjua. On je istakao da povratak teniskih takmičenja nije blizu, pa da se zato ne vraća na treninge.

Možda će vas zanimati

Mnoge je ovo iznenadilo. Dok se većina tenisera priprema za povratak, kroz najave nekih manjih, egzibicionih tunrira, Federer vreme provodi sa porodicom.

''Najbitnije za mene je da se dobro odmorim. Tenis mi ne nedostaje toliko da sada treba da treniram. Kada budemo blizu povratka na terene, ponovo ću biti ekstremno motivisan da zaigram. Ali, ne bi bilo dobro da igramo pred praznim tribinama, to bi mi jako teško palo'', istakao je Švajcarac.

Pandemija korona virusa odložila je Vimbldon i Olimpijske igre u Tokiju, što se u nekim medijima najavljivalo i kao Rodžerov oproštajni turnir. Sada će na pokušaj da osvoji novo olimpijsko zlato, prvo u singlu, morati da sačeka.

Ujedno, Švajcarac se prisetio i prethodnog momenta u kom se govorilo o njegovom kraju karijere. Bilo je to u leto 2016. godine, nakon operacije.

''Imao sam tešku operaciju i bila je to naporna godina. Mnogi su mislili da li je to kraj. Ja nisam osećao da će mi ta povreda završiti karijeru. Znao sam da ću dobiti novu šansu. Vratio sam se i 2017. godina je bila dobra za mene'', dodaje Federer.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC