• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten OKK Borac novi član francuskog petoligaša: "Vratiću se u Borik!"

Autor mondo.ba

Najskusniji prvotimac OKK Borac neće biti bio premijerligaških borbi

 Nebojša Pavlović košarka francuski petoligaš Izvor: Promo/OKK Borac

Prošlosezonski kapiten OKK Borac Nebojša Pavlović više nije član ovog kluba i u narednom periodu igraće u Francuskoj.

Iako je ranije demantovao da postoji mogućnost odlaska, Pavlović, koji je Banjalučane predvodio do povratka u Ligu BiH, gdje nisu igrali od sezone 2012-13, karijeru će nastaviti u redovima francuske ekipe Kulomije Bri Basket, koja se takmiči u petoligaškom rangu francuske košarke (u grupi J pete lige zauzela šesto mjesto).

Možda će vas zanimati

"Za sljedeću sezonu dobio sam dobru ponudu, koja je u ovim teškim vremenima za sport zbog virusa korona bila veoma dobra za mene. To je neka nagrada za moju dobru prošlu sezonu, koja nije ostala nezapažena. Borac je moj klub i jednog dana ću se opet vratiti. Želim im puno sreće u sljedećoj sezoni", rekao je Pavlović (33) za "Nezavisne novine".

Prva liga Republike Srpske prekinuta je nakon 18 kola zbog pandemije korona virusa, a OKK Borac se u tom trenutku nalazio na prvom mjestu, uz samo jedan poraz.

KS RS odlučio je da, s obzirom na epidemiološku situaciju, otkaže dalje takmičenje, pa su se izabranici Marka Šćekića našli u elitnom rangu bh. košarke.

"Kad se sve uzme u obzir, Borac se zasluženo vratio u Premijer ligu BiH. Iskreno, ja sam imao i motiv više s obzirom na to da sam bio član ekipe koja je prije sedam sezona ispala iz lige. Iskreno, nismo znali na početku u kojem će smjeru ići sezona, iako smo imali najviše ambicije. S vremenom smo uzeli zamah, dolazila su pojačanja, igrali smo dobro. Šteta što je sezona završena na ovakav način, ali smatram da bismo, u slučaju da je nastavljena, bili prvi", rekao je Pavlović, koji već ima iskustvo igranja u inostranstvu, s obzirom da je igrao u Švedskoj, Portugalu, Španiji i Mađarskoj.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC