• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigao je u SAD! Jokića "fotkala" putnica na aerodromu (FOTO)

Autor Mirjana Šegan

Na Twitteru smo saznali da je košarkaš Denvera na putu za Orlando

 Nikola-Jokic-fotografija-putnica-aerodrom-Cikago-NBA-FOTO Izvor: Twitter/Jake__Q

Majkl Meloun, trener Denvera, nije mnogo brinuo prethodnih dana. Više puta je istakao da je Nikola Jokić dobro posle preležanog korona virusa u Srbiji i da ga očekuje uskoro u SAD.

Srpski reprezentativac trebalo je ranije da stigne u Denver i sa ekipom zajedno krene u Orlando, gde će se igrati završnica NBA lige, ali su se planovi malo promenili kada je saznao da je pozitivan na testu na Covid-19.

Možda će vas zanimati

Iako se spekulisalo da on možda neće biti uz ekipu, glasine su demantovane slučajnom fotografijom koja je nastala na aerodromu u Čikagu. Naime, jedna putnica prepoznala je Jokića i zamolila ga da se fotografišu, a onda se pohvalila dečku, koji je brzo raširio vest.

"Nagetsi mogu da potvrde da se Jokić vratio u SAD. Verenica mi je upravo poslala fotografiju sa aerodroma u Čikagu", napisao je Džejk, uz fotografiju Jokića sa maskom koji je očigledno rado pozirao.



Jokića po dolasku u Diznilend u Orlando očekuje obavezni karantin i testiranje, nakon čega će se, ukoliko rezultati budu negativni, prikčljučiti svojim saigračima na treninzima.

Završnica sezone u NBA ligi počinje 30. jula u zatvorenom kompleksu na Floridi, a nastupaće 22 tima. Trajaće do 12. oktobra a takmičiće se ekipe sa Zapada: Los Anđeles Lejkersi, Los Anđeles Klipersi, Denver, Juta, Oklahoma, Hjuston, Dalas, Memfis, Portland, Nju Orleans, Sakramento, San Antonio i Finiks, odnosno timovi sa Istoka: Milvoki, Toronto, Boston, Majami, Indijana, Filadelfija, Bruklin, Orlando i Vašington.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC