• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evroliga se vraća prije roka: Igraće se dva predsezonska turnira

Autor Mirjana Šegan

Čelnici Evrolige objavili su da će pojedine ekipe imati priliku da se pripreme i provjere svoje snage na turnirima koji će biti organizovani prije starta sezone

 Evroliga-sezona-2020/2021-dva-predsezonska-turnira-Kaunas-i-Valensija Izvor: MN PRESS

Nova sezona Evrolige startovaće 1. oktobra, nakon što je prethodna sezona prekinuta zbog pandemije korona virusa.

Ljubitelji košarke, ali i igrači, ipak će dobiti priliku da se uvjere u snagu svojih timova prije zvaničnog starta sezone.

Možda će vas zanimati

Naime, čelnici Evrolige saopštili su da će tokom septembra biti organizovana dva predsezonska turnira, i to u Litvaniji i Španiji.

"Dugo ste čekali i nije bilo lako, ali sada imamo sjajne vijesti za vas. Čekanje najbolje košarke u Evropi sada je kraće. Spremite se za evroligašku predsezonsku turneju", navela je u saopštenju Evroliga.

Pod sloganom "Vratili smo se" igraće se turniri u Kaunasu 12. i 13. septembra, na kojem će nastupati domaći Žalgiris, Armani, Panatinaikos i Efes. Drugi turnir zakazan je u Valensiji 15. i 16. septembra, a na njemu će igrati Bajern, Asvel, Olimpijakos i domaći tim.

"Znamo koliko je našim vjernim navijačima nedostajala Evroliga. I Evroligi su nedostajali navijači. Predsezona ne samo što će svima skratiti čekanje već će igračima, stručnim štabovima, timovima i nama kao ligi pružiti šansu da se pripremimo za zvanične utakmice u oktobru. Svi pobjeđuju sa ova dva turnira", rekao je prvi čovjek Evrolige Đordi Bertomeu.

Svaki od učesnika će igrati po dvije utakmice. Planirano je da se na oba turnira prvog i drugog dana odigraju po dva meča. Pobjednici prvog dana će drugog igrati finale, a poraženi timovi će se boriti za treće mjesto.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC