• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MVP kandidat, a protivnike udara glavom: Zbog ovog je isključen Janis! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Milvoki je i pored toga pobedio.

 Janis-Adetokunbo-iskljucenje-NBA-liga-udarac-glavom-Milvoki-Baks-Vasington-Vizards Izvor: Facebook/TheOpenCourt/Printscreen

Samo deset minuta na parketu i samo 12 poena na njegovom kontu su partija ispod proseka za Janisa Adetokunba. Nije povređen, nije neraspoložen, razlog za ovo je isključenje.

Grčki košarkaš, koji je ove sezone u najužoj konkurenciji za MVP priznanje, udario je glavom u glavu svog rivala, pa je meč u Orlandu završio mnogo ranije nego što je trebalo.

Već u drugoj četvrtini, Janis Adetokunbo je izgubio živce. Na 8:50 do poluvremena, potpuno nekontrolisano, glavom je udario Moa Vagnera, košarkaša Vašingtona, što je odmah značilo i kraj meča za njega.

Možda će vas zanimati

Milvoki je u tom trenutku imao deset poena prednosti (35-25), a susret je završen rezultatom 126-113.

Ovaj neverovatan potez, koji je mnoge podsetio na Zinedina Zidana i Marka Materacija, nije uticao na rezultat meča, ali bi mogao na situaciju u Milvoki Baksima.

U dosadašnjim slučajevima NBA liga je ovakve ispade kažnjavala još jednom utakmicom pauze, što nije prevelika kazna za jednog od najboljih igrača u ligi.

''Očajan potez. Kada bih mogao da vratim vreme i da se stavim u tu poziciju, ne bih uradio isto. Mislim da sam u celoj sezoni radio dobar posao, da sam napravio dobru karijeru, ali na kraju, svi smo mi ljudska bića. Na kraju dana je potrebno da naučite iz grešaka i da idete dalje'', rekao je košarkaš Milvokija.

Grčki košarkapš nigerijskih korena je dodao da je Vagner samo slučajno bio njegov ''protivnik'' u ovom incidentu.

''Nemam ništa protiv njega. To nije bilo usmereno ka njemu, na trenutak sam izgubio razum jer stalno igram protiv ljudi koji me udaraju'', oktrio je Janis.

Ekipa milvokija se nalazi na prvom mestu Istočne konferencije, a u prvoj rundi plej-ofa će igrati protiv Orlanda. To je jedan od samo dva poznata para prve runde, a na drugom kraju žreba Istoka se nalaze Toronto i Bruklin. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC