• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Neki drugi klubovi drže ABA ligu kao taoca'': Partizan oštro odgovorio na saopštenje Budućnosti!

Autor Dušan Ninković

Crno-beli uzvratili, nakon što je Dragan Bokan juče pričao o Zvezdi i Partizanu.

 Ostoja-Mijailovic-odgovor-Dragan-Bokan-saopstenje-ABA-liga-Partizan-Buducnost Izvor: MN PRESS

Pre nego što je sezona počela, a možda će početi na veoma neobičan način, Dragan Bokan je uputio ''otrovne strelice'' ka Beogradu.

Na početku priprema Budućnosti je govorio i o svađi u kojoj su kontantno Crvena zvezda i Partizan, kao i to uticaju tog sukoba na kompletnu ABA ligu.

Možda će vas zanimati

O tome kako će izgledati naredna sezona u ABA ligi i koliko će Partizan, kao tim kom veliki deo budžeta popunjavaju prodate ulaznice reagovati na prazne tribine, govorio je za Espreso.rs.

''ABA liga će biti skroz drugačija, vidite samo ove "vizuale" koje radi NBA, koji izgledaju više kao crtani film. Ali, šta da se radi. Najvažnije je da sačuvamo zdravlje svih koji učestvuju u utakmicama. Sve će biti teže, biće teško sa sponzorima. Mi smo jedni od retkih koji žive od prihoda od karata. To je nama prošle godine iznosilo više od 20 odsto u budžetu. Pripremamo kampanju gde ćemo da izbacimo jedan kontigent članskih karata, gde će navijači koji imaju malo više novca moći da kupe članske karte, a da imaju određene benefite'', istakao je Mijailović.

Nije se dugo čekalo da prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, odgovori čelniku Budućnosti.

''Partizan ima ozbiljnu ulogu u ligi, najgledaniji je, dosta donosi na kvalitetu i njenoj promociji. Ovih dana je bilo raznoraznih izjava o taocima. Mislim da je jadranska košarka talac dva kluba koja su se sukobila protekle dve godine. Zbog finala i zbog mnogih drugih stvari oko kojih su se sukobili. Pojedini klubovi ćute, ne žele da se mešaju, a time dozvoljavaju da se rade nečiste stvari'', odgovorio je Bokanu.

Prvi čovek crno-belih je na kraju razgovora zaključio i da će svi morati da se menjaju.

''Svi bi trebalo da menjamo sebe, da ne pravimo kompromise, kako bi košarka sačuvala pravu vrednost'', rekao je Ostoja Mijailović.

Nova sezona u regionalnoj košarci bi trebalo da počne 3. oktobra, a za sada se Banjaluka i Laktaši izdvajaju kao potencijalni ''balon'' u kom bi se igrala uvodna kola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC