• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznat Noletov put: Lako do trećeg kola, a onda...

Autor Dušan Ninković

Iako kvalifikacije još nisu gotove, na internetu se pojavio žreb za Masters.

 ATP-turnir-Sinsinati-raspored-Novak-Djokovic-put-do-titule-zreb-Dusan-Lajovic-Filip-Krajinovic Izvor: Getty Images/Rob Carr, Rob Carr/Getty Images North America

Oni koji žele da igraju drugi Gren slem sezone neće propustiti Masters u Sinsinatiju. Prilika za bodove, prilika za ulazak u formu i prilika za jop jedan veliki torfej Novaka Đokovića.

Zvanično, turnir počinje u nedelju, a juče i danas su na programu kvalifikacije. Iako one nisu kompletno gotove, internetom kruži žreb za ovaj turnir.

Možda će vas zanimati

Od ranije je poznato da Novak Đoković neće igrati prvo kolo, odnosno da će u toj rundi biti slobodan.

Prvu prepreku preskaču i drugi nosilac Dominik Tim, treći nosilac Danil Medvedev, četvrti Stefanos Cicipas, peti Aleksander Zverev, šest Mateo Beretini, sedmi David Gofan i osmi Roberto Bautista Agut. Oni će se turniru priključiti od drugog kola.

Kao prvom nosiocu turnira, Đokoviću je pripalo mesto na samom vrhu žreba.

On će u drugom kolu igrati protiv domaćeg tenisera Tomija Pola ili nekog od igrača koji stiže iz kvalifikacija. Već u trećem kolu turnira koji se samo zove Sinsinati, a ne igr se u tom gradu, rival bi mogao da bude mladi Kanađanin Feliks Ože-Aljasim.

Novakov protivnik u četvrtfinalu bi mogao da bude David Gofan ili Denis Šapovalov, a u tom delu žreba su neugodni i Marin Čilić, Borna Ćorić, Aleks de Minor i Benoa Per.

Polufinalni meč je šansa da vidimo osvetu Danilu Medvedevu ili borbu protiv Roberta Bautiste Aguta, dok su potencijalni protivnici u finalu, pored Tima, Cicipasa, Zvereva i Beretinija koj isu nosioci i Endi Marej, Miloš Raonić, Grigor Dimitrov, Džon Izner,...

Srbija će na ovom turniru imati još dva predstavnika i oni su takođe dobiti svoje rivale.

Dušan Lajović u prvom kolu igra protiv Pabla Karena Buste, a bolji iz tog meča će na megdan pobedniku duela Kačanov-Bublik. Filip Krajinović je u donjoj polovini žreba, što znači da bi sa Srbima mogao da igra tek u finalu, a prvi rival će mu biti kvalifikant. Već u drugoj rundi će se sastati sa Dominikom Timom.

Na ovom turniru je nastupio i Laslo Đere, ali je on poražen već u prvom kolu kvalifikacija. Bolji od srpskog tenisera (6:2, 6:2) je, za samo 59 minuta igre, bio domaći igrač Markos Điron.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC