• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea potvrdila: Imamo još jednog košarkaša zaraženog korona virusom!

Autor mondo.ba

Nakon novog testiranja na kovid-19, još jedan igrač "igosa" je pozitivan.

 IGOKEA: Imamo još jednog košarkaša pozitivnog na korona virus Izvor: KK Igokea/Nenad Vuruna

Nakon što je saopšteno prije nekoliko dana da je jedan košarkaš šampiona bosne i Hercegovine pozitivan na korona virus, Aleksandrovčani su saopštili u petak da je još jedan igrač pozitivan na kovid-19, ali kao ni prvi put, ni danas nisu željeli da objave ime zaraženog člana.

Možda će vas zanimati

"KK Igokea obavještava javnost da je poslije jučerašnjeg testiranja na kovid-19 još jedan igrač pozitivan na virus. Prema odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka (GDPR), klub neće objaviti identitet zaražene osobe.

U skladu sa epidemiološkim protokolima, KK Igokea je juče obavila testiranje svih igrača, članova stručnog štaba i zaposlenih poslije čega je utvrđeno da su svi ostali u klubu negativni na prisustvo virusa kovid-19.

Prema preporukama Higijensko-epidemiološke službe i Ministarstva zdravlja Republike Srpske KK Igokea i svi igrači, članovi stručnog štaba i zaposleni u klubu do tada će se pridržavati svih propisanih mjera. U dosadašnjem radu, KK Igokea je sprovela sve epidemiološke mjere zaštite, a o svim daljim koracima, ćemo blagovremeno obavještavati javnost", navedeno je u saopštenju kluba iz Aleksandrovca.

Dva dana nakon što je objavljeno da čak ukupno 14 košarkaša Cibone zaraženo, loša vijest je opet stigla iz Laktaša, a prethodno je u ABA ligi pozitivan slučaj zabilježen i u KK Split, povratnik u u najviši regionalni rang.

Ove vijesti sigurno će zabrinuti sve u regionu na malo više od mjesec dana pred početak sezone, koja bi trebalo da krene u oktobru.

Start je unaprijed odložen upravo zbog virusa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC