• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA liga će se ipak igrati? Odluka konačno pada u subotu!

Autor Mladen Šolak

Sve dileme nisu otklonjene, ali je napravljen iskorak ka održavanju takmičenja u životu.

 ABA-liga-sastanak-skupstina-klubova Izvor: MN PRESS

Iako je bilo nagovještaja da se učesnici ABA lige u petak neće sastati na sjednici skupštine, taj skup je ipak održan tokom dana, bez prisustva predstavnika Crvene zvezde, FMP-a i Cibone, čiji je direktor Domagoj Čavlović prošle noći rezignirano poručio "laku noć ABA ligi".

Možda će vas zanimati

Umjesto punog saziva Skupštine je održan sastanak devet klubova i dogovoreno je da sezona krene sljedećeg vikenda, kako je prvobitno i bilo planirano i ta odluka je donesena jednoglasno.

Sjednica bi trebalo da bude nastavljena u subotu i klubovi učesnici gaje nadu da će tada "za stolom" biti i tri kluba koja danas nisu, kao i Borac Čačak i Split, pošto je plan da sve bude podređeno usvajanju akata, dokumenata, kao i verifikaciji svih dokumenata koji su neophodni da bi liga počela za vikend.

Najavljeno je da će to biti glavne i jedine teme subotnjeg skupa, a ostaje da se vidi kada će i kako biti riješeni problemi koji su opterećivali mjesecima unazad takmičenje. Podsjetimo, Partizan se protovio prenosu vlasničkih prava na FMP jer optužuje taj klub i Crvenu zvezdu za sukob interesa i protivi se da ligom predsjedava Zoran Tošković.

"Partizan nema problem sa FMP-om, već sa time da ligom predsjedava tast Filipa Čovića", rekao je predsjednik Partizana Ostoja Mijailović u petak u jutarnjem programu TV Prva. Uz to, crno-bijeli su insistirali da u akte lige bude uneseno i to da Sud za sportsku arbitražu u Lozani bude izglasan kao važeći za rješavanje sporova unutar takmičenja, a Zvezda i FMP su se protivili odlasku u Lozanu i isticali da je jedini nadležan sud u Zagrebu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC