• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokein meč u drugom kolu pod upitnikom: Bajić čeka informacije iz ABA lige

Autor mondo.ba

Košarkaši slovenačke Krke nalaze se u 10-dnevnom karantinu nakon što je ustanovljeno da je jedan igrač Cedevita Olimpije, protiv kojeg je ekipa iz Novog Mesta igrala u prošlom kolu, bio pozitivan na korona virus.

 Krka - Igokea, pod upitnikom zbog karantina slovenačkog kluba Izvor: KK Igokea/Nenad Vuruna

Košarkaški klub Krka saopštio je da je ekipa u karantinu nakon susreta sa Cedevitom Olimpijom nakon što je jedan košarkaš Ljubljančana pozitivan na korona virus, pa su oba slovenačka tima poslana u samoizolaciju.

Možda će vas zanimati

"Prema odluci Nacionalnog instituta za javno zdravstvo Republike Slovenije, našem timu je određen karantin u trajanju od 10 dana. Obavještavaćemo vas o svim daljnjim mjerama i datumima utakmica. Takođe ulažemo velike napore da mjere ublažimo u skladu s uputstvima instituta, a prije svega da ih skratimo. Ostanite zdravi", saopšteno je iz slovenačkog ABA ligaša.

To u praksi znači da se pod upitnikom nalazi i utakmica drugog kola regionalnog takmičenja protiv Igokee, koja je zakazana za subotu u 21 čas.

Trener Igokee Dragan Bajić potvrdio je za "Glas Srpske" da je upoznat sa situacijom i mogućim odgađanjem meča, ali nije želio mnogo da govori o toj temi, dok postoji mogućnost da igračima bude dozvoljeno da izađu iz izolacije ukoliko nakon testiranja budu negativni na prisustvo virusa u organizmu.

"Spremamo se i nadamo da ćemo igrati jer utakmica nije prolongirana ni otkazana. Čekamo nove informacije iz Slovenije ili ABA lige", izjavio je strateg "igosa".

Podsjetimo, "zmajčeki" su slavili protiv Krke (77:69) i nije saopšteno ime zaraženog košarkaša Ljubljančana, mada Alen Hodžić nije igrao u drugom poluvremenu, iako je u prvom proveo 11 minuta na parketu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC