• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidjeli smo da su iznenađenja moguća, ABA je prioritet: Saša Obradović upozorava pred početak sezone i meč sa Cibonom

Autor Pavle Knežević

Konačno i Zvezda izlazi na parket regionalnog takmičenja

 KK-Crvena-zvezda-Cibona-1.-kolo-ABA-liga-Sasa-Obradovic-izjava-kosarka Izvor: MN PRESS

Počela je ABA liga, a posljednji tim koji je osvojio titulu u njoj, Crvena zvezda, sutra počinje odbranu trofeja gostovanjem Ciboni u Zagrebu.

Meč dolazi poslije poraza od Fenerbahčea u Istanbulu, za koji Saša Obradović kaže da su njegovi igrači "sagorjeli" u njemu i zato sada traži potpuno angažovanje i respekt.

Možda će vas zanimati

Zvezda u Zagreb ide poslije treninga, ručka i sastanka u Beogradu.

"Čeka nas izuzetno važna utakmica, sagorjeli smo u Istanbulu, dijelom i zbog očekivanja, možda i jer je to bila prva prava utakmica nakon tolike pauze. Upravo tu tražimo dodatni motiv, da promijenimo "klimu", odigramo bolje, i počnemo na pravi način ovo takmičenje. Vidimo da su u ABA ligi iznenađenja moguća, svako svakoga može da dobije, a regionalno takmičenje je iz više razloga prvi prioritet za Crvenu zvezdu. U ovoj ligi ćemo morati da dajemo 100 posto svojih mogućnosti uz respekt prema svakom protivniku i svakoj utakmici", rekao je Obradović za sajt kluba.

Jedan od najiskusnijih u ekipi Crvene zvezde Marko Simonović mnogo puta igrao je sa ekipom na parketu dvorane u Zagrebu.

"Očekuje nas mlada, time i vrlo motivisana ekipa željna dokazivanja. Sa te strane moramo biti maksimalno oprezni i respektovati ekipu Cibone, posebno u svjetlu iznenađenja na startu prvenstva. Košarka se nije igrala 7 mjeseci, i biće nam potrebno vrijeme da se uigramo i uhvatimo takmičarski ritam, posebno nakon ove pauze koja je za naše okolnosti bila predugačka. Uz sve to, nismo se ni raspakovali a krećemo na novi put, nešto što će takođe biti čest slučaj ove sezone. Kada na sve to dodamo i pandemiju korone, jasno je da će svako gostovanje biti teško i neugodno iz više uglova. Bez obzira na sve, naš cilj je da krenemo pobjedom u Zagrebu", rekao je Marko Simonović.

Zvezda se odmah nakon utakmice u Zagrebu vraća u Beograd i počinje pripreme za meč 2. kola Evrolige sa Baskonijom, koja je zakazana za petak u 19.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC