• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ne pravi istu grešku sa Benom: Zašto "visi" transfer i zbog čega su opušteni na "Marakani"

Autor Milutin Vujičić

Crveno-bijeli u idealnoj pregovaračkoj poziciji, iako nisu zaradili očekivani novac ovog ljeta...

 El-Fardu-Ben-transfer-Al-Ahli-da-li-ce-ga-FK-Crvena-zvezda-prodati Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda do zimskog prelaznog roka neće dovoditi pojačanja, ali to ne znači da u međuvremenu neće biti promjena u igračkom kadru.

S obzirom na to da je "pijaca" otvorena u još nekim zemljama, poput onih u Aziji, neće biti iznenađenje ako u narednim nedjeljama bude odlazaka. Najbliži selidbi u inostranstvo je El Fardu Ben koji je velika želja Vladana Milojevića.

Možda će vas zanimati

Informacija o odlasku napadača sa Komorskih Ostrva pojavila se još sredinom septembra, očekivalo se da Ben ode kada se završe kvalifikacije, ali posao je i dalje daleko od završenog.

Prema informacijama koje ima MONDO, Ben će lako dogovoriti uslove sa Al-Ahlijem, čak bi i Zvezda razmislila da smanji svoj zahtjev od 2 miliona evra, ali problem predstavlja dinamika isplate koju zagovara saudijski klub.

Arapi žele da obeštećenje plate u nekoliko rata i Zvezda ne pristaje na takav dogovor, nego želi da se sve plati u kešu... Eventualno najveći dio odmah, a manji kasnije.

Pregovori su trenutno u fazi mirovanja, ali trebalo bi očekivati da Al-Ahli ispuni želju Vladana Milojevića koji je već jednom podigao glas i zaprijetio ostavkom zbog nedovoljnih investicija u igrački kadar, a dobro je poznato da mu je El Fardu Ben jedan od omiljenih igrača.

Sarađivali su u Panioniosu i Zvezdi, mogli bi i u Al-Ahliju, a rok za dogovor je 6. novembar, što šampionu Srbje ostavlja odličnu poziciju za pregovore.

Izvor: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images

U tom periodu Zvezdi slijedi "vječiti" derbi, ali i čak tri utakmice grupne faze Lige Evrope, pa neće biti iznenađenje ako dva kluba budu čekala posljednji dan kako bi se transfer završio. Ovoga puta Zvezda sigurno neće ponoviti grešku od prošlog ljeta kada nije registrovala Bena za UEFA takmičenja, pošto se očekivao njegov transfer u Emirate...

Zvezda je ovog proljeća produžila ugovor sa Benom do 2023. godine, a od dolaska prije dvije i po godine na "Marakanu" odigrao je 97 mečeva i zabilježio 53 gola i 25 asistencija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC