• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neozbiljno, ne znam dokle imamo kredit: Šćepanović o Partizanovim padovima i igri "na 20 odsto"

Autori Mladen Šolak Autori Pavle Knežević

"Mogu samo pobjedom da budem zadovoljan", rekao je trener crno-bijelih

 Vlado Šćepanović poslije pobkjede Partizana nad FMP-om Izvor: MN PRESS

Partizan je ostvario prvu pobjedu u ABA ligi, ali Vlado Šćepanović nije bio zadovoljan igrom.

Najviše mu smeta što je njegov tim ponovo vraćao protivnika "u život" i istakao da njegov tim ne igra "ni sa 20 odsto svojih mogućnosti".

Poslije pobjede 103:90, trener Partizana je rekao:

"Mogu jedino biti zadovoljan pobjedom. Opet ponavljamo neke stvari, ne znam koji je razlog. Vraćati ekipu u život tri-četiri puta je neozbiljno za ovu ekipu i ove iskusne igrače. Da li je to prevelika pauza od šest-sedam mjeseci... Nažalost, zbog toga smo izgubili dobijenu utakmicu od Huventuda, izgubili smo od Budućnosti. Ne znam dokle imamo kredit da možemo da gubimo na nekošarkaške stvari: fokus, nezagrađivanje, 'loose balls'. Jednostavno, zaslužili smo pobjedu i mogu samo njom da budem zadovoljan".

Partizan sad putuje u Istanbul na duel sa Baščešehirom u Evrokupu.

"Nemamo vremena da korigujemo stvari, putujemo, ali nema predaje. Nažalost, ta utakmica sa Huventudom je odredila neki tok, bilo bi drugačije, ali šta je bilo - bilo je. Nalazimo se u takvoj situaciji, moramo da se borimo za svaku utakmicu, imamo kvalitet, ali trenutno ne igramo ni sa 20 odsto svojih mogućnosti", rekao je Šćepanović.

Trener FMP-a Vladimir Jovanović čestitao je Partizanu pobjedu i rekao da je njegov tim u lošem ritmu, a onda je preuzeo odgovornost.

"Izgubili smo u Splitu, bilo nam je važno da izađemo sa energijom, da odigramo borbenu, fajtersku utakmicu, u većem dijelu tako smo i izgledali. Promašili smo u prvom delu slobodna bacanja, dozvolili poene koje nismo smjeli, ali na kraju je presudio šut za tri poena. Posebno šut igrača za koje smo smatrali da su po rejtingu ili po trenutnoj formi njihovi najlošiji šuteri za tri poena. Oni su ubacili osam trojki i to je prije svega moja odgovornost. Sa tom odlukom mora da se živi", rekao je Jovanović.

Ipak, vidio je i dobre stvari.

"Važno je da smo pokazali karakter, nismo odustali, sa 18 razlike stigli smo na sedam, neću da komentarišem kraj utakmice i događanja, ali mi je drago zbog mladih igrača. Pecarski je pokazao da ima kvalitet, da može da igra na ovom nivou, da treba da nastavi da radi. Isto važi i za Popovića. Krivo mi je što se Đorđević povrijedio i ostaje žal što ga nismo imali večeras. Mislim da možemo da dignemo glavu i da idemo jače u nastavak sezone", rekao je trener FMP-a.

FMP - Partizan pregled
Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC