• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šćepanović za MONDO: Nesreća nikad ne dolazi sama, ali ovo nije alibi!

Autor Pavle Knežević

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović govorio je o prethodnim utakmicama i problemima sa kojima se susreće.

 Vlado Šćepanović za MONDO: Nesreća nikad ne dolazi sama, ali ovo nije alibi! Izvor: MN PRESS

Partizan je u trećem kolu ABA lige pobedio FMP, ali je na tom meču ostao bez Ognjena Jaramaza koji se povredio. Jedan od najboljih košarkaša Partizana moraće van terena, ali strateg crno-belih ističe da to nije nikakav alibi za naredne utakmice. 

Partizan će u meč sa Bahčešehirom u Evrokupu morati bez Jaramaza i Vila Mozlija, koji je takođe povređen. 

Možda će vas zanimati

"Znate kako kažu, nesreća nikad ne dolazi sama. Šta da vam kažem, povrede su sastavni deo sporta. i na to uvek morate da računate kad krene sezona. Sa tim mora da s eživi. Mi imamo širok roster i drugi igrači moraju da preuzmu ulogu ovih igrača koji su povređeni. Od toga ne treba praviti alibi priču. Partizan je veliki klub i uvek je u obavezi da pobeđuje. Situacija je takva kakva jeste, oni sigurno neće biti u sastavu naredne tri ili četiri sedmice, ostali igrači će morati da preuzmu mnogo veću odgovornost", istakao je Šćepanović.

On je dodatno pojasnio o kakvoj se povredi radi kod beka njegove ekipe Ognjena Jaramaza.

"To je kost u šaci koja je napukla. Za sada se nadam da neće morati operacija. Za sedam dana ćemo videti kakva je situacija, nadam se da neće morati operacija, ali u svakom slučaju pauza od mesec dana", dodao je Ščepaović.

Što se tiče naredne utakmice sa Bahčešehirom u Evrokupu, Šćepanović je naglasio da njegov tim očekuje specifičan rival i težak meč. 

"Izuzetno teška utakmica iz razloga što su i oni u jednom lošem momentu i reagovaće maksimalno. Oni su izgubili u turskom prvenstvu, izgubili su u Evrokupu od Huventuda, a pokazali su da su ozbiljna ekipa protiv UNIKS-a u Kazanju, kada su izgubili u poslednjoj sekundi. Najopasnije je igrati protiv ekipa koje moraju da se vrate na pravi put, oni će možda dati više od maksimuma", dodao je trener crno-belih.

Na kraju je istakao da pobeda protiv FMP-a mnogo znači njegovom timu, te da samo kroz pobede ovaj tim može da se izgradi u pobedničku celinu. 

"Ogroman je jaz između pobede i poraza. U sportu je samopouzdanje velika stvar, a ono se stiče dobijenim utakmicama, a gubi porazima, pogotovo u utakmicama gde ste bolji i izgubite u poslednjim momentima. Pobede prave tim, porazi ga malo razvodnjavaju", zaključio je Šćepanović.  

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC