• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić poslije dvocifrenog plusa protiv Dervente: Dobro je izgledalo, presudila je naša "duža" klupa

Autor Dragan Šutvić

Rukometaši Borac m:tel-a savladali su Derventu rezultatom 31:21 u prvoj utakmici nakon 25 dana

 Rukomet liga BiH Borac Derventa 31 21 Mirko Mikić Izvor: MONDO

Rukometaši Borac m:tela, koje je u proteklom periodu "pokosio" korona virus, odigrali su večeras prvu utakmicu nakon 25 dana.

Protiv visočke Bosne igrali su 17. oktobra, zatim su zbog čak 14 članova prvog tima zaraženih korona virusom odgođene utakmice protiv Slavije, Vogošće i Gračanice, da bi večeras, u prvoj utakmici poslije skoro mjesec dana, bila savladana ekipa Dervente (31:21).

Možda će vas zanimati

I pored neplanirane pauze i neuigranosti od meča sa Bosnom do večeras, Banjalučani su dobro djelovali na terenu..

"Dobro je izgledalo, nismo se puno potrošili energetski i, što je najvažnije, prošlo je bez ikakvih povreda. Svi su igrali, tako da nam je, obzirom na zgusnut raspored, dobro došlo da izrotiramo. Na kraju, upisana je pobjeda razlikom od deset golova, možda je moglo i bolje, pogotovo u drugom poluvremenu, ali šta je, tu je, najvažnije je da smo upisali bodove i sad nam ostaje da se spremimo za naredni meč", rekao je Mikić za MONDO.

Stratega crveno-plavih može da raduje igra u odbrani. Vrijedi, svakako, reći da je Derventa postigla samo dva gola u prvih 20 minuta meča.

"Derventa je bila oslabljena, stigla je u Banjaluku bez par važnih igrača i to se osjetilo i vidjelo na terenu. Ipak, i pored toga, smatram da imamo dobru odbranu i to je sigurno presudilo, ta naša rotacija, duža klupa... "

Kao što je i sam Mikić rekao, raspored je zgusnut, a Borac će već za vikend gostovati u Maglaju istoimenom domaćinu. Očekivanja us uvijek ista...

"Tu nema šta da se kaže, to je uvijek isto. Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu, tako se i spremamo svaki put, bez obzira sa kim igramo. Bitno je da napravimo još jedan korak naprijed, da odigramo još malo bolje nego danas, popravimo neke greške koje su danas bile vidljive, bez obzira na ovih deset razlike, tako da ćemo na tome raditi u naredna dva-tri dana", zaključio je Mikić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC