• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuvajte se, Đoković 2021. sprema osvetu: Mogu bolje nego ove godine, bezveze je da kažem da je 2020. bila "okej"

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Najbolji teniser sveta je završio sezonu, ali veruje da će se naredne vratiti još jači.

 Čuvajte se, Novak Đoković 2021. sprema osvetu: Mogu bolje nego ove godine Izvor: Tanjug/AP/Frank Augstein

Novak Đoković je možda uspeo da spasi četiri meč lopte u drugom setu i izbori 4:0 u taj-brejku trećeg protiv Dominika Tima, ali ipak nije uspeo da se plasira u finale Završnog mastersa u Londonu.

Savladao ga je Dominik Tim posle skoro tri sata igre, a nakon meča je bilo evidentno da Đoković nije bio zadovoljan učinkom u svom poslednjem meču u 2020. godini.

Možda će vas zanimati

Đoković je porazom u polufinalu završio sezonu osvojivši 200 novih bodova za ATP listu, jer je u Londonu ostvario jednu pobedu više nego 2019.

"Bio je veoma izjednačen meč od početka do kraja. Treći set smo obojica dobro servirali, fer je bilo da odluči taj-brejk. Nestvarno je šta je on uradio od 0:4 u taj-brejku. Ne mislim da sam igrao loše. Mislim da sam ubacio svaki prvi servis, ali on je razarao loptu sa obe strane, odigrao nekoliko kratkih slajsova pod uglom. Kontrolisao sam meč na 4:0, mislio sam da sam blizu pobede, ali on mi ju je oduzeo. Bio je hrabar i sve je funkcionisalo", rekao je Đoković.

Novak je potom istakao da se ne seća da je on uspeo da tako nešto ostvari.

"Ne znam da li mi se ikada ovako nešto desilo – nekada kada zatvoriš oči i odigraš iz sve snage, njemu je ušlo. Čestitam mu na hrabrosti. Udarao je loptu svom snagom i sve je ulazilo. Kada se udara punom snagom, nekada i izađe. Jednostavno je. Kao što sam rekao, uradio je sve kako treba od 0:4, moram da mu skinem kapu i da mu čestitam. Bio sam u svakom poenu, nisam gurao loptu, ali on je uništavao loptu, igrao je sjajno", iskren je bio prvi reket sveta.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Frank Augstein)

Đoković je na kraju sumirao 2020. godinu, nakon što je šesti put sezonu završio kao najbolji igrač sveta.

"Okej. Imao sam i bolje i gore sezone, osvojio sam jedan grend slem i igrao finale još jednog. Završio sam godinu kao svetski broj jedan, zvuči bezveze da kažem 'OK'. Naravno da je izvrsna sezona, ali stremim boljem i mislim da mogu bolje. Sada je malo gorak ukus u ustima nakon ovakvog završetka, ali na kraju sam barem igrao svoju igru i borio se do kraja", zaključuje Đoković.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Crni RS

Dobro evo brzo ce 2021, ali mislim sa ovakvim ponasanjem,pa da nekazem amaterskim ti vise covjece neces nikoga moci pobijediti. Petljas se u sve sto je nebitno za tebe,hodas po Visokom po Jahorini ulazis u rasprave o koroni u stvari u sve sto ti je nebitno kao vrhunskom sportisti a bolje bi ti bilo da uzmes trenera da jednom naucis taj izlazak na mrezu,igru na mrezi da popravis taj zenski servis mislim na snagu naravno i da predjez i Nadala i Federera da budes najtrofejniji u Gren slemovima i polako u penziju kao Prvi i najbolji u istoriji tenisa,prvi Srbin.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC