• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić poslije poraza Borca u Mostaru: Moramo da popravimo bodovni saldo u gostima!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki Borac nije uspio da prekine negativnu tradiciju na stadionu "Pod Bijelim brijegom" u Mostaru, u duelima sa Zrinjskim.

 Zrinjski - Borac 2:1, izjava Vlado Jagodić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Ekipa Vlade Jagodića ni u 15. meču nije uspjela da savlada domaćina već je doživjela novi, šesti gostujući poraz u sezoni.

Zrinjski je slavio 2:1 (2:1) pogocima Anesa Mašića i Nemanje Bilbije i upravo od Banjalučana, za koje je pogodio Jovo Lukić, preuzeo treće mjesto na tabeli m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Možda će vas zanimati

Strateg crveno-plavih Vlado Jagodić smatra da je greška kod prvog pogotka kada su se spetljali golman Bojan Pavlović i defanzivac Daglas Kruz bila presudna za poraz, a onda još i penal zbog igranja rukom Marka Jovanovića.

"Prvo ću čestitati Zrinjskom i kolegi (Mladenu) Žižoviću na pobjedi. Ovo je utakmica na kojoj kad primite onakve golove kao što smo mi primili, pogotovo prvi, može biti presudno. Zrinjski je potpuno dominirao u prvom, a mi smo bili dobri u drugom poluvremenu. Naravno, nedostajao nam je jedan gol da dođemo u totalnu neizvjesnost. U svakom slučaju, neoprostivo je primiti onakav gol, drugi je pao iz penala i onda je u ekipu ušla nesigurnost. Na poluvremenu smo se konsolidovali, napravili ono što je bilo za nas dobro i žao mi je što postigli gol jer smo bili ono što je približno trebalo da budemo. Čestitke Zrinjskom", rekao je Jagodić.

Borac se ove zime nije proslavio na gostujućim terenima, osvojivši samo šest bodova iz čak osam utakmica.

"Šesti poraz u gostima, imamo još četiri utakmice do kraja, naša dominacija na domaćem terenu nas drži u igri, a sad imamo još dva gostovanja i zaista moramo da popravimo taj saldo u gostima ako želimo da ostanemo u vrhu. A želimo. Sad nas je Zrinjski prešao za jedan bod, ali ima još četiri meča do pauze, a onda ćemo vidjeti dalje", istakao je strateg Banjalučana.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

...

Hah , sledeće gostovanje ti je Krupa , pa kad ih dobiješ onda ćeš reći kako je sve dobro . Aj ako imaš imalo obraza povuci se više .. jadan je ovaj grad kad zna kad ideš u goste da gubiš ! 2 šuta . Stidi se !

BL

E moj Jagodiću još kiks kod kuće i noga.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC