• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borac m:tel raste iz dana u dan kao ekipa": Saša Puljizović pred utakmicu na "Kosovu"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni srednji bek Borca m:tel Saša Puljizović smatra da je banjalučki klub u dobrom "momentumu" nakon partija u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i da spreman dočekuje prvi meč sa Besom Famgas u Peći.

 Saša Puljizović pred Besa - Borac Izvor: MONDO, Nebojša Šatara

Bez obzira na dugačak put od Banjaluke do Berana, a onda sa sjevera Crne Gore do Metohije po izuzetno nepristupačnom terenu, Saša Puljizović zrači optimizmom i svježinom pred današnji meč sa Besom Famgas u okviru trećeg kola EHF Evropskog kupa (17.00).

Osim toga, motivacije kod crveno-plavih ima na pretek.

Možda će vas zanimati

"Nama nije potrebna veća motivacija od evropske utakmice, pogotovo za mlade igrače, tako da nema potrebe da se ekipa dodatno motiviše. Istina, put je bio težak, ali na to ne možemo da utičemo. Biće teška utakmica nesumnjivo, na sreću prošlu srijedu nismo igrali zbog dana odmora jer je naš prethodni ritam posljednjeg mjeseca bio srijeda-subota", rekao je Puljizović.

Prema njegovim riječima, Banjalučani su dobro "skautirali" i analizirali igru današnjeg protivnika.

"Imali smo dovoljno vremena da analiziramo protivnika, da uvidimo njihove mane i vrline, prednosti i nedostatke. Probaćemo to da iskoristimo. Najbitnije je da smo svi zdravi, a motiva sigurno neće nedostajati".

Puljizović se složio sa ocjenom da je Besa Famgas iskusnija, ali da je brzina na strani crveno-plavih.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

"Mi smo ekipa spoj mladosti i iskustva. Imamo dosta talentovanih rukometaša i generalno od početka sezone i prvog dana rastemo kao ekipa. Otkako sam stigao u Borac, kao igrač sa iskustvom, mogu da primjetim da stvarno iz dana u dan, iz meča u meč, rastemo kao ekipa".

U aktuelnoj sezoni Premijer lige BiH, Borac je upisao samo jedan poraz iz 11 utakmica, što jasno govori da je u odličnoj formi.

"Ide nam dobro ove godine, igramo dobro i pobjeđujemo, osvojili smo i Kup Republike Srpske i mislim da smo na pravom putu. Meč sa Besom je u za nas u dobrom trenutku. Evropski meč, motiva imamo. Ali, ova utakmica ne traje 60 već 120 minuta. Besa je iskusna sa dosta internacionalaca koji su se dokazali na evropskoj sceni, pa neće biti nimalo lako, ali vjerujem da smo spremni da odgovorimo svakom zahtjevu trenera (Mirko Mikić) i da se vratimo u Banjaluku sa pozitivnim rezultatom. A onda ćemo da vidimo za drugo poluvrijeme", zaključio je srednji bek Banjalučana. 

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC