• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najiskusniji i najmlađi rukometaši Borca m:tel nemaju dilemu: Biće teško, ali idemo na pobjedu u Peć!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bojan Ljubišić i Luka Perić svjesni su da Borcu m:tel neće biti lako u Peći, ali su naglasili da će Banjalučani pokušati da stignu do trijumfa u prvom meču protiv Bese Famgasa.

 Bojan Ljubišić, Luka Perić izjave pred Besa - RK Borac Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Bojan Ljubišić bio je član Banjalučana i prije osam godina, kada je Borac m:tel zabilježio dvije rutinske pobjede u dvomeču sa Besom iz Peći, koja je u subotu s početkom u 17 časova domaćin crveno-plavima u trećem kolu EHF Evropskog kupa.

Možda će vas zanimati

"Igrao sam na toj utakmici u Peći 2012. godine koju smo poprilično lako riješili u svoju korist. Sada imaju drugačiju ekipu, mnogo iskusniju sa nekoliko reprezentativaca svojih zemalja, među kojima je i Nikola Prce, kapiten Bosne i Hercegovine. Sigurno nas očekuje težak posao, ali znamo zbog čega smo došli. Nećemo putovati u Peć da izgubimo sa 'podnošljivom' razlikom pred revanš već da pokušamo da stignemo do pobjede. Biće jako teško, ali to nam je plan i cilj", rekao je Ljubišić.

Kad god se susretnu dvije podjednake ekipe očekuju se neizvjesni mečevi na kojima bi dobro izdanje golmana Borca moglo da donese prevagu.

"Da budem iskren, volio bih da čuvari mreže Borca donesu prevagu u sutrašnjem susretu, ali vjerujem da će biti neizvjesno svih 60 minuta. Možda utakmicu odluči jedna lopta, jedna odbrana ili neka sudijska odluka. Smatram da smo svi u banjalučkom klubu važni podjednako, svaka istrčana kontra, svaki gol, svaka odbrana...Sigurno je da ćemo Slađan Subotić, mladi Lazar Bera i ja dati sve od sebe da budemo na nivou koji je potreban za prolazak u dalje takmičenje", podvukao je najiskusniji igrač crveno-plavih.

Izvor: Anadolija/Miomir Jakovljević

I kod najmlađeg rukometaša Banjalučana Luke Perića u raspoloženju dominira "umjereni optimizam" pred utakmicu na Kosovu i Metohiji.

"Imali smo sedam dana pauze od utakmica i imali smo vremena da se spremimo za ovaj meč. Juče smo putovali 12, 13 sati i malo smo umorni, ali odradili smo trening oporavka u Beranama, pa nam slijedi putovanje u Peć. Sutra se nadam dobroj partiji i rezultatu pred revanš za sedam dana u Banjaluci", rekao je novopečeni reprezentativac BiH.

Kao moguće "ključeve" utakmice, desno krilo banjalučkog tima izdvojio je dvije stavke.

"Ne želimo da se prilagođavamo njihovoj igri već je plan da nametnemo naš ritam sa dobrom odbranom i brzim kontrama i polukontrama. Vjerujem da je to pravi recept za pobjedu", zaključio je Perić.

Meč između Bese Famgasa i Borca m:tel igra se u subotu s početkom u 17 časova, dok je revanš za sedam dana u Banjaluci.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC