• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Večeras smo igrali za Ljubišića, a na proljeće 'dupla kruna' i što dalje u Evropi": Nemanja Vučićević poslije pobjede!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaš banjalučkog Borca m:tel Nemanja Vučićević izjavio je da je od velerašnjeg revanša protiv Bese Famgas najbitniji prolaz u osminu finala EHF Evropskog kupa.

 RK Borac - RK Besa 23:20, izjava Nemanja Vučićević Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Borac m:tel uspio je da nadoknadi "minus dva" protiv predstavnika "Kosova" i sa tri gola razlike izbori evropsko proljeće, drugi put u posljednje tri sezone - 23:20.

Upravo ta tri potrebna gola viška postigao je pivot Banjalučana Nemanja Vučićević.

Možda će vas zanimati

"Na kraju se piše pobjeda, igra će biti brzo zaboravljena, a večeras ćemo malo da proslavimo koliko nam mogućnosti dozvoljavaju, sutra malo da odmorimo i onda se pripremimo za Slogu Doboj jer je to jako bitna utakmica za nas. Nećemo imati puno vremena da slavimo ovu pobjedu, koja je veoma bitna za naš nastavak sezone", izjavio je Vučićević poslije dramatičnog duela u "Boriku".

Borac je odlično krenuo i stekao pet razlike, ali onda se povrijedio iskusni golman Bojan Ljubišić, pa je Besa uspjela da se vrati u meč.

"Ostali smo bez Ljubišića poslije desetak minuta, nadam se da će biti sve u redu s njim, pa smo i za njega odigrali večeras. Bila je to jedna prava muška utakmica, čestitao bih mom timu na izvanrednoj borbi, malo sam još pod utiskom, emocije su proradile, pa kad se glava ohladi lakše ću analizirati utakmicu. Nadam se da ćemo uspjeti da polusezonu završimo onako kako smo zamišljali i da odemo na zimsku pauzu kako treba, a da na proljeće da ostvarimo ciljeve - 'dupla kruna' i što dalje da doguramo u Evropi".

Ipak, iako je vrijeme slavlja zbog važne pobjede nad ekipom iz Peći, bile su primjetne i oscilacije u igru kod izabranika Mirka Mikića.

"Mnogo utakmica ove sezone smo odigrali, igramo Kup i prvenstvo BiH, Kup RS, kao i Evropu, a bili smo dvije nedjelje u karantinu zbog korona virusa. Otkako smo izišli stalno igramo u ritmu srijeda-subota. Posljednjih mjesec dana praktično nismo imali nijedan 'normalan' trening zbog gustog rasporeda. Osim toga u našoj ekipi ima i dosta mladića koji nose igru poput Luke Kneževića i Marka Lukića. Neću da izdvajam nekoga, ali morao sam njih dvojicu - svaka im čast na večerašnkoj predstavi. U ovakvim utakmicama se raste i nadam se da će stasavati i dalje uz pomoć nas malo starijih. Vjerujem da je i neiskustvo uticalo na te oscilacije, ali smatram da ćemo ih ispravljati u narednim mečevima", zaključio je snažni pivot Banjalučana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC