• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Poboljšan napad, snažna odbrana i bolje suđenje ruše Besu Famgas": Srednji bek Borca m:tel Milan Dakić pred revanš!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaš Borca m:tel Milan Dakić uvjeren je da je ključ pobjede nad Besom Famgas u "popravljenom" napadu i čvrstoj odbrani u subotnjem revanšu trećeg kola EHF Evropskog kupa.

 Milan Dakić pred meč RK Borac - RK Besa Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučani su u prvoj utakmici u Peći doživjeli poraz malo zbog sopstvenih grešaka, a još više zbog čudnog sudijskog kriterijuma crnogorskog para (Bogdan Kaluđerović - Ivan Vujačić), što je tim sa Kosova i Metohije iskoristio da u finišu stigne do "plus dva" - 24:22.

Možda će vas zanimati

Međutim, dva pogotka minusa nisu nenadoknadiva u današnjem revanšu u dvorani "Borik" (TV RTRS Plus, 18.00), mišljenja je srednji bek crveno-plavih Milan Dakić, kojeg je posebno pohvalio španski stručnjak sa klupe Bese Famgas Havijer Kabanas.

"Dva gola razlike nisu gotovo ništa. Mi treba da popravimo igru prvenstveno u napadu, a da odbrana ostane na istom nivou na kakvom je bila u prvoj utakmici i onda vjerujem da bismo uspjeli da ostvarimo željeni rezultat kojim bismo prošli u dalje takmičenje", rekao je Dakić za naš portal.

Izabranici Mirka Mikića su pred današnji dvoboj zabilježili i poraz od Sloge u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali prema Dakićevom mišljenju, to nije i neće poljuljati atmosferu u banjalučkoj ekipi.

"Mislim da nas je umor koštao poraza u Gornjem Vakufu/Uskoplju, ali to neće previše uticati na igru u predstojećem revanšu sa Besom, koju vjerujem da ćemo dobiti prvenstveno odbranom, ali i efikasnim napadom. Da malo popravimo napad i da imamo malo normalnije suđenje koje smo imali u Peći", dodao je Dakić, aludirajući na katastrofalno dijeljenje pravde u Peći od strane crnogorskih arbitara.

Dakić smatra da je u ovom trenutku najbitnije što su svi zdravi i spremni za predstojeću revanš utakmicu.

"Niko se nije žalio na tegobe, radili smo testiranje na korona virus i svima su nalazi u redu, pa imamo svi pravo nastupa", podvukao je rukometaš Borca m:tel.

Meč između Borca m:tel i Bese igra se u subotu s početkom u 18.00 uz direktan prenos na Radio-televiziji Republike Srpske (RTRS Plus), a pravdu će dijeliti hrvatske sudije Ante Mikelić i Petar Paradina. Ulogu delegata imaće Pero Marić iz Bosne i Hercegovine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC