• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta može da odluči revanš Borca m:tel protiv Bese? Bojan Ljubišić je optimista!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Jedan detalj, jedna odbrana, tehnička greška, jedna sudijska odluka, jedan lagani gol... mogu da budu ključni", rekao je golman banjalučkog Borca m:tel pred revanš sa Besom iz Peći.

 Bojan Ljubišić pred revanš RK Borac - RK Besa Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Jedan od najboljih rukometaša Borca m:tel iz prvog meča u Peći, golman Bojan Ljubišić optimističan je pred revanš sa Besom u trećem kolu EHF Evropskog kupa.

Sa 12 odbrana u pećkoj dvorani "Karagači", čuvar mreže Banjalučana je bio junak crveno-plavih, ali nije mogao protiv crnogorskog sudijskog para Bogdana Kaluđerovića i Ivana Vujačića koji su katastrofalnim odlukama u finišu omogućili pobjedu domaćina od "minus dva" - 22:24.

Možda će vas zanimati

"Ostvarili smo aktivan rezultat, na žalost izgubili smo dva razlike, svi znamo zbog čega, ali to je sada najmanje bitno. Prvi meč i naša igra nam daje razloga za optimizam da ćemo u sutrašnjem revanšu uspjeti da pobijedimo i prođemo dalje. Šta može da odluči meč? Pa jedan detalj, jedna odbrana, tehnička greška, jedna sudijska odluka, jedan lagani gol... mogu da budu ključni. Mada mi ćemo se potruditi da ne dođemo u takvu situaciju. Očekujem tvrdu utakmicu, ali sam optimista", izjavio je Ljubišić za naš portal.

Grk u taboru metohijske ekipe Haralampos Maljos postigao je sedam golova u prvoj utakmici i jedan je od rijetkih rukometaša koji može time da se pohvali u dvoboju sa golmanom Borca m:tel.

"Znali smo da je Grk opasan, ali smo potpuno neutralisali Nikolu Prcea, koji je njihov najbolji igrač. I Španac Viktor Alonso Garsija nam je u prvom poluvremenu napravio dosta problema i imaćemo zadatak da zaustavimo i njega i grčkog reprezentativca. Daćemo maksimum i nadam se da ćemo ih sve zaustaviti", dodao je Ljubišić uz konstataciju da zbog malo vremena "Borac m:tel neće moći Bog zna šta da promijeni u taktičkom smislu".

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Čuvar mreže Banjalučana ponovio je termin optimizam koji je proistekao iz igre u Peći i aktivnog rezultata od dva razlike, koji se u "Boriku" mogu nadoknaditi.

"Igrali smo dobro dole, ali ne baš onako kako znamo i umijemo, pa mogu reći da smo blagi favoriti u našoj dvorani iako je Besa kvalitetna i iskusna ekipa. Na žalost, igra se bez publike, ali daćemo sve od sebe u sutrašnjoj utakmici", naglasio je popularni Hans.

Pravdu će u subotnjoj utakmici dijeliti hrvatske sudije Ante Mikelić i Petar Paradina, a ulogu delegata imaće Pero Marić iz Bosne i Hercegovine.

Meč između Borca m:tel i Bese igra se u subotu s početkom u 18.00 a direktan prenos je na Radio-televiziji Republike Srpske (RTRS Plus).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC