• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Novak će morati da se vakciniše? Korona pravi haos Olimpijskim igrama, traže da sportisti imaju prioritet!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Veliki novac je u pitanju...

 I Novak Đoković će morati da se vakciniše? Korona pravi haos Olimpijskim igrama, Izvor: Profimedia/BELGA PHOTO POOL JIMMY BOLCINA

Širom svijeta počela je vakcinacija protiv korona virusa, a Međunarodni olimpijski komitet (MOK) radi na tome da nabavi vakcine koje će dobiti učesnici Olimpijskih igara u Tokiju, sve kako bi najveći sportski događaj protekao bez problema.

Iz ovog tijela ne žele da "preskaču red" kada je u pitanju prioritet pri vakcinaciji, ali se nadaju da će učesnici Olimpijskih igara biti visoko na listi, prenosi "Gardijan".

Možda će vas zanimati

Britanski list navodi da su dobili uvjerenja da će Olimpijske igre biti održane prema planu bez obzira na skok u broju slučajeva u Japanu (5.307 u srijedu), a upravo zbog toga je još više pojačana priča o vakcinaciji svih sportista.

Određeni članovi MOK-a vjeruju da "niko ne bi kukao" kada bi sportisti imali prioritet pri vakcinaciji, a da bi to omogućilo da se sportski događaj organizuje bez problema.

Prethodno je predsjednik ovog tijela Tomas Bah rekao da će predložiti sportistima da se vakcinišu prije dolaska na Olimpijske igre i da to neće biti uslov za učešće, prije svega jer se u vakcini nalazi i svinjski želatin, što neki izbjegavaju zbog vjere.

Ipak, "Gardijanu" je iz MOK-a rečeno da će uraditi sve da se što više stranih učesnika vakciniše prije Olimpijskih igara, a vidjećemo ko će to zaista i uraditi.

Prethodno je Novak Đoković, koji je nosio zastavu Srbije na Olimpijskim igrama u Riju, kazao da nije siguran da li bi se vakcinisao protiv korona virusa, sem ako to ne bude obavezno da bi mogao da učestvuje na turnirima.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC