• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogodili smo strance, pravimo tim za 2021: Kako Zvezda bira pojačanja i ko odlučuje ko dolazi?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Pratimo italijansku Seriju A, pa i Seriju B, gde ima veoma zanimljivih igrača...".

 Pogodili smo strance, pravimo tim za 2021 Kako Crvena zvezda bira pojačanja i ko odlučuje ko dolazi? Izvor: Nikola Mitić/FK Crvena zvezda/Facebook

Crvena zvezda u petak počinje pripreme za nastavak sezone, a na okupljanju prvog tima pojaviće se i dvojica pojačanja - Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko.

S obzirom da prelazni rok traje sve do 8. februara moguće je da će ih biti još, spominju se Duško Tošić, Marko Jevremović i još neka imena, a sportski direktor Mitar Mrkela objasnio je ko se najviše pita kada su u pitanju dolasci fudbalera.

Možda će vas zanimati

U intervjuu za "Politiku" pojasnio je da Crvena zvezda ima skaut službu koja prati igrače tokom čitave godine, a fokus je na čitav region.

"Naravno, imamo skaute i u onim zemljama gde smatramo da nam je to od interesa. Pratimo italijansku Seriju A, pa i Seriju B, gde ima veoma zanimljivih igrača. Tu su i brojni analitičari koji vredno rade...", počeo je Mitar Mrkela.

Ko odlučuje o pojačanjima - Mrkela, Terzić ili Stanković?

"Ja sam, kao sportski direktor dužan da predložim nova rešenja, i to na osnovu slike koju mi sa terena daju skauti. Na kraju, direktor Zvezdan Terzić i trener Dejan Stanković i ja donosimo odluku koja je u najboljem interesu kluba. Sve što radimo, radimo timski i to za sada donosi odličan rezultat", objasnio je Mrkela da u stvari sva trojica zajedno "lome" oko pojačanja.

Izvor: MN PRESS

Da li će biti pojačanja ove zime?

"I ove zime ćemo pokušati da se pojačamo, u želji da stvorimo tim za obaveze koji nas očekuju u 2021. godini. Najpre angažujemo igrače iz naše omladinske škole i Grafičara, naše filijale. A ako nismo zadovoljni tim ponuđenim kvalitetom, onda pojačanja tražimo dalje", zaključio je Mrkela.

Dodao je da će se prvom timu priključiti Nikola Stanković i Ričard Odada iz Grafičara, dok je dodao i da su prošlog leta pogodili sa strancima, odnosno Kangom i Falćinelijem.

Za Aleksandra Kataija, koji je takođe letos stigao, rekao je da je najbolji igrač Zvezde prošle jeseni.

"Formirali smo i afirmisali dosta novih i mladih igrača, čija će cena na tržištu samo rasti. Takođe, nismo pogrešili sa strancima, koji i danas prave razliku u prvenstvo. Organizacioni, podigli smo klub na viši nivo i to pre svega Zvezdanu Terziću". poručio je Mitar Mrkela.

(MONDO/Politika)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC