• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdino dete želi da se vrati: Dominirao Superligom pa poručio - ''Voleo bih da ispunim snove!''

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ofanzivni vezista Spartaka iz Subotice mašta o Crvenoj zvezdi.

 Lazar Tufegdžić želi da se vrati u FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Sjajno se nekadašnji omladinac crveno-belih uklopio u igru Spartaka iz Subotice. Nakon igranja za tri beogradska kluba preselio se Lazar Tufegdžić (23) na sever zemlje, gde je njegov talenat u potpunosti došao do izražaja.

Zato ne čudi što je na meti crveno-belih, tima u kom je proveo veći deo karijere pre seniorskog fudbala. Momak iz Valjeva je nekoliko godina bio deo omladinske škole tima sa stadiona Rajko Mitić, koji bi ga danas rado video u svojim redovima.

Možda će vas zanimati

Možda je to i zbog gola koje je postizao protiv njih, ali je mladi Tufegdžić bio impresivan i u ostalim mečevima. Ofanzivni vezista subotičana je na 19 prvenstvenih mečeva ove jeseni postigao devet golova i zabeležio još osam asistencija, uz dva gola u Kupu Srbije.

''Posebno mesto zauzima gol protiv Crvene zvezde, prošle sezone. Emocije su se malo mešale, ali bio sam srećan. Šteta što nismo pobedili'', govori ofanzivac subotičkog Spartaka.

Ove zime se ponovo priča o njegovom dolasku u Beograd, odnosno povratku u tim u kom je ponikao. Interesovanje Zvezde postoji, ali...

''Imponuje interesovanje kluba koji nosim u srcu. Zvzeda ima svoje planove i od njih zavisi kako će se stvari odvijati. Imam i ponude iz inostranstva, videću šta je najbolje za nastavak moje karijere. Pričaću sa porodicom, menadžerima, ljudima iz kluba... Voleo bih da se vratim u Crvenu zvezdu i ostvarim svoj san. Treba da se slože sve kockice, ako ne sada, nadam se da će nekada u budućnosti'', otkriva Tufegdžić.

Tufegdžić je ponikao u Crvenoj zvezdi, a kada nije mogao da se izbori za šansu u seniorskom timu usledili su odlasci. Bio je na pozajmicama u Bežaniji i OFK Beogradu, pre nego što je prešao u Sinđelić. Od 2019. godine je u Subotici, gde ima veoma značajnu ulogu na superligaškoj sceni.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC