• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Meni gola zadnjica, a Novak me zaje**va": Ivanišević otkrio ludu anegdotu i blam tokom posjete Beogradu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Novaka Đokovića otkrio dogodovštinu koja mu se nedavno dogodila tokom posjete Srbiji.

 Goran Ivanišević gola zadnjica pukle pantalone Novak Đoković ga zajebava Izvor: Profimedia

Novak Đoković je iza sebe imao sjajnu 2020. godinu, povratkom na prvo mjesto ATP liste i obaranjem silnih rekorda koje je teško i pobrojati.

Veliki udio u svemu tome imao je Goran Ivanišević, jedan od Noletovih trenera, koji je otkrio vrlo zanimljive detalje njegovog dolaska u Beograd.

Možda će vas zanimati

Naime, kada je teniska sezona bila prekinuta zbog pandemije korona virusa, Đoković je riješio da organizuje "Adria Tour" u gradovima širom bivše Jugoslavije i tako prikupi novčanu pomoć za humanitarne svrhe.

Prvi turnir je bio odigran u Beogradu, a tom prilikom je i Ivanišević stigao u prestonicu Srbije. Dugo ga nije bilo u Beogradu, a sada je otkrio sjajnu anegdotu o tome kako se proveo.

"Bilo mi je fenomenalno. Nisam bio skoro 30 godina. I odmah mi se desilo nešto što se može samo meni desiti", počeo je Ivanišević u intervjuu za "Sportski žurnal".

"U Ateljeu 212 predstava fenomenalna, napravili su spektakl. Uživao sam, ali kako smo se stalno dizali, pukle su mi pantalone tako da mi se pola zadnjice vidjelo, a Nole stoji pored mene i ništa ne govori. Jedan čovjek mi je na kraju predstave rekao da su mi pukle pantalone. Kaže Nole, vidio sam ja, ali sam htio malo da te zajebavam", otkriva Ivanišević.

Popularni "Zec" je potom otkrio da to uopšte nije bio kraj neprijatnostima.

Izvor: MN PRESS

"Sjedili smo u prvom redu, ali sam stalno ustajao, a u jednom trenutku sam izašao na pozornicu, jer je Aljoša Vučković, koji je živio u Splitu, napravio iznenađenje za mene i otpjevao pesmu "Nima Splita do Splita". Tri sata su mi bile iscijepane pantalone. Izašao sam na binu da bih mu se zahvalio, okrenuo sam se prema glumcima, svi u gledalištu su vidjeli pola moje zadnjice."

Na konstataciju novinara da će, kako je počeo, pomiriti Srbe i Hrvate, nekadašnji šampion Vimbldona ima spreman odgovor.

"Zašto da ne. To je uloga sporta, nema svađanja u sportu i ne znam zašto se ko svađa. Uživao sam i nadam se da ću opet doći. To je sve normalno, ljudi vole da dolaze kod nas ljeti, meni je bilo lijepo tamo i nadam se da ću opet doći", rekao je Ivanišević za "Sportski žurnal".

(MONDO/Sportski žurnal)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC