• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škrbić za MONDO: Borac uvijek bio gospodski klub, dolazak Vuje je izuzetna stvar za Banjaluku!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Svi ti momci iz Banjaluke sa kojima sam igrao su bili gospoda, i u ponašanju, i u igri, i u druženjima“, rekao je Dragan Škrbić, jedan od najboljih rukometaša u istoriji srpskog rukometa i poželio Veselinu Vujoviću mnogo uspjeha sa Borcem.

 Dragan Škrbić za MONDO Veselin Vujović dolazk u RK Borac je izuzetna stvar Izvor: MN PRESS

(Piše: Goran Arbutina)

Banjalučki RK Borac m:tel danas u 13 časova predstaviće Veselina Vujovića, čiji dolazak na klupu šampiona BIH je odjeknuo kao "bomba" u cijelom regionu.

Vujovićev dolazak u Borac pozdravio je i legendarni pivot Dragan Škrbić, jedan od najboljih igrača u istoriji srpskog i jugoslovenskog rukometa, koji je sa njim sarađivao u reprezentaciji Jugoslavije koja je 1996. godine osvojila bronzu na Evropskom prvenstvu u Španiju.

Možda će vas zanimati

 Škrbić je u razgovoru za MONDO poželio mnogo uspjeha svom nekadašnjem selektoru i Borcu, klubu za koji, kako je istakao, jednim dijelom srca navijaju svi koji vole rukomet.

"Mislim da je to izuzetan događaj i za Borac i za Banjaluku zato što je Vuja bio vrhunski igrač i poslije toga je vrhunski trener, trenirao je značajne klubove i reprezentacije. Sigurno je to jedan značajan događaj. Svima nama koji pratimo rukomet pogotovo iz onog vremena je drago da Borac ima uspjeha. U mnogim uspomena Borac je ostao kao veliki klub, velika ekipa. I prije nego što sam ja igrao i kada sam ja igrao, od Maglajlije, Kneževića, Puca, Čavara, Arnautovića, Belog Rađenovića i drugih Borac je bio institucija. Svi mi sa ovih prostora koji volimo rukomet i pratimo rukomet jednim dijelom srca smo uz Borac, jer je Borac velika rukometna institucija. Želim sve najbolje Borcu i Vuji i nadam se da će Borac sa Vujom imati odlične rezultate", rekao je Škrbić.

Rekorder po broju nastupa za nacionalni tim i najbolji strijelac u istoriji "orlova" dijelio je svlačionicu sa brojnim igračima iz Banjaluke, od onih starijih koji su već bili pri kraju karijere, pa do onih iz svoje generacije sa kojima će ostvariti brojne uspjehe. O Banjalučima ima izuzetno lijepo mišljenje.

"Kada sam ušao u reprezentaciju direktor je bio doktor Nebojša Popović, poslije toga sam kao debitant, mlad igrač igrao sa Zlajom Arnautovićem i Belim Rađenovićem, tako da sam i njih 'zakačio', a poslije toga sa svima ovima iz moje generacije. Borac je uvijek bio institucija i ne samo Borac, već i Banjaluka. Teško je to opisati, ali svi ti momci su bili nekako gospoda. I u ponašanju, i u igri, i u druženju, uvijek su znali da se ponašaju i uvijek su bili na pravom mjestu. Borac je uvijek odavao utisak da je gospodska ekipa", istakao je Škrbić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC