• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treća pobeda Zvezde u derbiju: Drama do samog finiša, Tankosić sve rešio na minut do kraja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Odigran je još jedan "večiti derbi"!

 Partizan - Crvena zvezda 7:9 vaterpolo Izvor: MN PRESS

Na turniru vaterpolo regionalne lige u Beogradu sastali su se Crvena zvezda i Partizan, a na kraju su crveno-beli uspeli da pobede. 

Ovo je treći put zaredom da Zvezda dobija najvećeg rivala, pošto ih je prvo pobedila u srpskom prvenstvu, a onda i u polufinalu kupa. 

PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA 7:9 (0:3, 4:2, 2:2, 1:2)

Možda će vas zanimati

Na ovom meču je za Partizan igrao i Stefan Mitrović koji se kao veliko pojačanje vratio u tim krajem decembra, ali ni on nije pomogao crno-belima da izbegnu poraz. 

Zvezda je mnogo bolje startovala meč i uspela je da napravi prednost od tri gola u prvoj četvrtini. Ipak, crno-beli su do poluvremena uspeli da se vrate u meč, konačno je proradio napad i smanjili su prednost rivala na samo jedan gol razlike. 

Meč se nastavio vrlo izjednačeno, a crno-beli su uspevali da budu na gol minusa od protivnika. Na kraju je ipak Tankosić dao gol za 9:7 i na minut do kraja meč je bio rešen. 

Crvena zvezda je u prva tri kola uspela da pobedi Šabac (12:10) i Primorje (12:11), ali je izgubila od Jadrana na peterce (16:18). Taj poraz znači da će crveno-belima za plasman na fajnal for najverovatnije biti potrebna pobeda protiv Mladosti u poslednjem kolu.

Sa druge strane Partizan je pobedio Primorje u prvom meču (9:8), a onda je redom gubio od Jadrana, Mladosti i sada Crvene zvezde. U poslednjem kolu će se sastati sa ekipom Šapca.

Srbija već ima jednog sigurnog učesnika fanjal fora pošto je Radnički u grupi B pobedio na sva tri meča i sa Jugom će se boriti za prvo mesto u grupi. 

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC