• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zid od 137 kilograma stomakom zaustavlja napade: Hit snimak ''najpoznatijeg'' rukometaša na svijetu! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čovjek nas je oduševio prethodnih dana.

 Zid od 137 kilograma stomakom zaustavlja napade: Gotje Mvumbi Tjeri VIDEO Izvor: Profimedia

Došao je na Svjetsko prvenstvo kao potpuni anonimus, a nakon samo tri odigrna meča u dresu DR Konga Gotje Mvumbi Tjeri je poznat širom planete. snažni pivot je na sebe privukao pažnju prije svega kilažom.

Nakon što je debitovao na velikoj sceni i Argentini za 11 minuta postigao četiri gola iz isto toliko šuteva, svi su počeli da pričaju o njemu.

Možda će vas zanimati

Odmah te večeri navijači širom svijeta su tražili po internetu ko je on, gdje igra, koliko je visok i težak, a sve informacije do kojih su mogli da dođu bile su oprečne. Saznalo se da igra četvrtu ligu u Francuskoj, a golim okom je bilo vidljivo da je značajno teži nego što se navodi u zvaničnim podacima.

U međuvremenu je DR Kongo odigrao i druga dva meča, a u utakmici protiv Katara Gotje Mvumbi Tjeri je bio najbolji pojedinac meča. Stiče se utisak da je organizator takmičenja pokušao da iskorsiti njegovu popularnost.

Osim toga što je dobio priznanje na meču na kom je nekoliko rukometaša bilo efikasnije od njega, snažni pivot je zaslužio i mjesto na zvaničnim društvenim profilima takmičenja. Tako ga je nalog na Instagramu ''reklamirao'' dok se zagrijava.

Momak od 137 kilograma, tako kažu posljednji podaci, dodaje lopte saigračima koji treba preko njega da šutnu na gol. Ali, to ne ide baš sjajno. Iako djeluje nezainteresovano Gotje Mvumbi Tjeri u svaki duel ulazi vrlo snažno.

Pored ovog snimka, na zvaničnom nalogu se našla i njegova fotografija, uz prikladan citat, rečenicu koju je svojevremeno rekao Muhamed Ali. ''Letim kao leptir, ubadam kao pčela'', rekao je svojevremeno jedan od najboljih boksera svih vremena.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC