• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi desni bek Borca m:tel za MONDO: Zbog Vuje i tradicije crveno-plavih dolazim u Banjaluku!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Savo Slavuljica novi je rukometaš banjalučkog Borca m:tel.

 Savo Slavuljica za MONDO: Zbog Vuje i tradicije crveno-plavih dolazim u Banjaluku! Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Desni bek, koji je odličan i na poziciji desnog krila, potpisao je ugovor sa šampionom Bosne i Hercegovine do kraja sezone uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu godinu.

Možda će vas zanimati

U prvoj izjavi za naš portal pojasnio je razloge zbog kojih se odlučio na dolazak u banjalučki klub.

"Sigurno da bih kao jedan od glavnih faktora naveo Vuju (Veselina Vujovića), veliki je izazov za mene sarađivati sa njim i učiti rukomet od njega. On je jednostavno ostavio veliki trag gdje god da je radio, i mnogo mladih igrača je napredovalo pored njega i to je ono što i ja želim, napredak", izjavio je Slavuljica.

Naravno, da je u njegovoj odluci "pomoglo" što dolazi u nekadašnjeg prvaka Evrope i osvajača Kupa IHF.

"Borac je klub sa velikom rukometnom tradicijom, slično kao i Rukometni klub Crvenka u kom sam ja ponikao, iskreno očekujem da svi kao kolektiv zajedno rastemo i da nas očekuju dobre stvari do kraja sezone", dodao je novi član Banjalučana naglasivši i da je "proljeće u Evropi" definitivno bio veliki plus.

Izvor: YouTube/Print Screen

"Evropske ambicije su sigurno najviše, vjerujem u to. Ali, ne bi ih odvajao od domaćih gdje se očekuje da Borac osvoji trofeje", istakao je Slavuljica očigledno svjestan da se od crvenog-plavog tima očekuje bitka za "duplu krunu" u BiH.

Kao nekadašnji član "orlića", koji je učestvovao na kadetskom Mundijalu 2017. godine u Gruziji i na juniorskom šampionatu Evrope 2018. godine u Sloveniji, pažljivo prati nastupe srpskog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Što se tiče reprezentacije Srbije, prije svega moram da kažem da sam presrećan zbog posljednjih rezultata, djeluje kao da se budimo iz sna, novi selektor (Toni Đerona) očigledno radi prave stvari i nadam se da će se tako i nastaviti. San svakog igrača je da igra za svoju državu, da predstavlja svoju zemlju na velikim takmičenjima, pa isto tako i ja. Nastaviću da dajem sve od sebe svakog dana, pa ako me selektor pozove, biću spreman", zaključio je novi igrač Borca m:tel, koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao za rumunsku Politehniku iz Temišvara, mađarsku Orošhazu, Dinamo iz Pančeva, Novi Pazar i matičnu Crvenku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC