• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uh! Ona grmi, a imenom će zasmejati celi Balkan: Dečko igra meč od 400.000.000 dok ona zavodi oblinama! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

NFL zvezda je nedavno otkrila da je u vezi sa devojkom čiji brat igra američki fudbal.

 Kita Vaćaro grmi, a imenom će zasmejati celi Balkan: Dečko igra meč od 400.000.000 dok ona zavodi Izvor: Instagram/keeta_vaccaro/printscreen

Jedna od najlepših izabranica NFL igrača večeras će imati priliku da navija za svog dragog. Tajrik Hil će pokušati da stigne do svoje druge titule u NFL, a njegovi Kanzas siti Čifsi neće imati lak zadatak protiv Tampa Bej Bakanirsa.

Svaki detalj ovog meča budno će pratiti Tajrikova devojka, koja često kači provokativne fotografije na Instagram. Prelepa je, prezgodna i prati je blizu 30 hiljada ljudi. Kod nas bi ta brojka bila daleko veća jer ona ima ime i prezime koje će vas nasmejati do suza.

Možda će vas zanimati

Tajrik Hil je nedavno otkrio da je u vezi sa devojkom koja se zove Kita Vaćaro (Keeta Vaccaro), što u srpskom jeziku ne bi bilo prikladno.

Kita (malo duže I, zbog dva E u originalu) je modna dizajnerka, bavi se dizajniranjem garderobe i verovatno nama u Srbiji ne bi ni zapala za oko da nema specifičnog imena koje nosi. Čak je i njen atraktivan fizički izgled bilo teže primetiti od toga.

Pored toga što je u vezi sa NFL zvezdom, Kita ima i porodične veze sa ovim sportom. Njen rođeni brat Keni je ''sejfti'' u ekipi Tenesi Tajtansa i već osam godina je deo NFL lige.

Inače, Tajrik Hil (26), koji je bio NFL šampion prošle godine ima priliku da večeras stigne do nove titule. On je od ulaska u ligu 2016. godine član Kanzasa, a tri puta je biran u idealni tim lige. Hil igra na poziciji ''vajd risivera'' odnosno krilnog hvatača. 

Pretpostavlja se da će se oko ovogodišnjeg NFL finala, odnosno Super Boul meča, vrteti čak 400.000.000 američkih dolara. Naravno, tu nisu uključene samo zarade igrača već i reklame, sponzorstva...

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC