• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borčevci" optimisti pred put u Velenje: Uz dužno poštovanje Gorenju, idemo da pokušamo pobijediti!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Ako Bog da, dobićemo meč", rekao je golman Slađan Subotić, a novi desni bek Savo Slavuljica naglasio: "Ja sam iskreno optimista".

 RK Gorenje - RK Borac, najava prve utakmice, Savo Slavuljica, Slađan Subotić Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Možda će vas zanimati

U najavi prvog susreta sa Slovencima opširno je govorio o svemu što očekuje crveno-plave u predstojećem susretu, nakon čega su riječ dobili i oni koji bi njegove zamisli trebali da sprovedu u djelo na terenu.

Golman Banjalučana Slađan Subotić svjestan je kvaliteta ekipe iz Velenja, ali je istakao da Borac m:tel u Sloveniji ide na pobjedu.

"Sigurno nam neće biti lako, Gorenje je ozbiljna ekipa iz ozbiljne lige, koja igra brz rukomet i biće veliki ispit za nas. Da vidimo gdje smo i šta možemo. Ja iskreno vjerujem da možemo puno i da ćemo to pokazati u nedjelju, a potom i u revanšu za sedam dana. Dobro smo se spremili i ne idemo sa bijelom zastavom u Velenje već da pokušamo da se nadigravamo. I ako Bog da, dobijemo meč", izjavio je Subotić.

Savo Slavuljica, koji je u ovom prelaznom roku stigao u banjalučki tim, takođe je istakao da Borac ne putuje u Velenje sa "bijelom zastavom".

"Za kratak period koliko sam u banjalučkom klubu, moram reći da mi je žao što ova utakmica dolazi prerano jer smo na okupu posljednjih sedam dana. Poznajem protivnika, igrao sam protiv Gorenja nekoliko puta, mada je sada izmijenjen sastav, poštujemo ih i njihove rezultate, ali svakako da nećemo ići da izgubimo već da ostvarimo što bolji rezultat. Ja sam iskreno optimista, pa ćemo vidjeti šta će pokazati rezultat", podvukao je desni bek crveno-plavih.

Prva utakmica osmine finala EHF Evropskog kupa igra se u nedjelju s početkom u 18.00, a revanš je zakazan za sedam dana u dvorani "Borik" u Banjaluci.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC