• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gledaćemo Novaka, ništa ne brinite! Direktor Australijan opena poslao poruku svetu, stigao odgovor Ivaniševića!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jedan nema dilemu, drugi strepi!

 Gledaćemo Novaka, ništa ne brinite! Direktor Australijan opena poslao poruku svetu, stigao odgovor Ivaniševića! Izvor: Tanjug/AP/Andy Brownbill

Novak Đoković je ozbiljno zabrinuo svoje navijače - pobeda protiv Tejlora Frica stigla je tek nakon povrede koja bi moglo da ga skupo košta.

Najbolji teniser sveta je slavio posle pet setova i tako postavio rekord, ali je izjavom posle susreta učinio da njegovi navijači strepe.

Možda će vas zanimati

Đoković je posle meča - u kojem je slavio 7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2 - rekao da nije siguran koliko će biti spreman za susret sa Milošem Raonićem u nedelju u okviru 4. kola turnira.

Ipak, direktor Australijan opena Kreg Tili je uveren da će Novak biti spreman.

Juče je Đoković otkazao konferenciju za medije, a potom i trening koji mu je bio zakazan za subotu, ne bi li dao sebi šansu da se u nedelju takmiči.

Novak je rekao da sumnja da mu je pukao mišić u trećem setu meča protiv Frica, ali Tilijeve reči bi mogle da umire navijače najboljeg tenisera sveta.

"Videćemo Novaka, ništa ne brinite. On je jak, on je otporan. Probudiće se, videće u čemu je problem i dobiće odgovarajući medicinski tretman. Videlo se da se mučio u trećem i čevrtom setu meča protiv Frica. Način na koji je igrao ta dva seta, bio sam iznenađen. Međutim, uspeo je da nađe dodatnu snagu i dobije pet set. To samo pokazuje od kakvog je materijala napravljen", istakao je Tili.

Ipak, da neće sve biti jednostavno govore reči Gorana Ivaniševića, trenera Đokovića, koje je preneo Daren Kejhil, novinar "ESPN".

"Nole će napustiit teniski kompleks u Melburnu i van njega uraditi skeniranje povređenog mesta. Nismo sigurni kako će sve ovo da se završi", rekao je Ivanišević.

Đoković i Raonić bi po planu trebalo da se nađu na terenu u nedelju ne pre 10.30 po srednjeevropskom vremenu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC