• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak sve otkazao, uzalud su ga čekali: Đoković započeo hitan oporavak, čeka ga dan odluke!

Autor Dragan Šutvić

Najbolji teniser svijeta se nalazi u vrlo teškoj situaciji.

 novak-djokovic-najnovije-vijesti-povreda-australijan-open-oporavak-otkazan-trening Izvor: Tanjug/AP Photo/Andy Brownbill

Novak Đoković nastavlja da zabrinjava svoje navijače.

Nakon što se satima mučio povrijeđen na terenu, poslije pobjede nad Tejlorom Fricom - Đokovića nije bilo na konferenciji za medije!

Možda će vas zanimati

Najbolji teniser svijeta je slavio poslije pet setova i gladijatorske borbe tokom koje ga je povreda mišića ozbiljno mučila. Đokovića su novinari čekali na redovnoj konferenciji za medije u Melburnu. Ipak, Novak se nije pojavio, time dodatno zabrinuvši svoje navijače pred nastavak turnira.

Pobjeda u 3. kolu Australijan opena je tako možda ujedno i "Pirova pobjeda", imajući u vidu da ostaje nepoznato hoće li Đoković biti spreman za manje od 48 sati da izađe na megdan Milošu Raoniću.

Novakovo nepojavljivanje na konferenciji za medije očigledno znači samo jedno - hitan početak tretmana oporavka ne bi li bio spreman da se u nedelju pojavi na "Rod Lejver Areni".

Đoković se povrijedio pri vođstvu 2:0 u setovima prilikom jednog klizanja, a sada je jasno da u subotu uopšte neće trenirati.

"Osetio sam munjevit bol kod forhenda i bekhenda. Povreda je ozbiljna, nema treninga sutra", kratko je rekao Đoković.

Srpski teniser je u izjavi odmah nakon meča otkrio i kako je dobio lijek za ublažavanje bolova koji nije odmah počeo da djeluje.

"Otišao sam na medicinski tajm-aut gdje sam i testiran, ocijenjen u kakvom sam stanju. Imam ogromne bolove, uzeo sam najveću moguću dozu lijekova za ublažavanje bolova. Počelo je da radi krajem četvrtog seta i početkom petog kada sam zapravo tek mogao da se krećem i ulazim u razmjene sa njim sa osnovne linije."

Novak je istakao i da je ovo jedna od njegovih najvećih pobjeda.

"Očigledno, mentalno i emotivno, osjećam se sjajno. Veliko olakšanje da sam izvukao ovaj meč pod ovakvim uslovima, da sam uspio da nađem sebe u ovakvoj situaciji. Baš jedinstvena situacija i meč za mene. Definitivno, ovo je jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri, pod ovakvim uslovima", rekao je Đoković poslije pobjede nad Amerikancem Fricom.

(MONDO) 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC