• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne znam da li je Novak stvarno povrijeđen: Grk se blamirao izjavom - nije gledao meč, a sumnja u Đokovića!

Autor Dragan Šutvić

Za razliku od njega, Rusu je sve bilo jasno.

 Ne znam da li je Novak stvarno povrijeđen: Grk se blamirao izjavom - nije gledao meč, a sumnja u Đokovića! Izvor: Profimedia/Icon Sportswire/YouTube/Australian Open TV/Printscreen

Novak Đoković je uspio da se plasira u 4. kolo Australijan opena, pobijedivši Tejlora Frica, ali i svoju povredu mišića i tako se upisavši u anale svjetskog tenisa.

Najbolji teniser svijeta je gladijatorskom borbom uspio da izdrži i "kupi" sebi dva dana da pokuša da se oporavi za naredni meč. Ipak, nisu svi ubijeđeni da li je Đoković stvarno bio povrijeđen.

Možda će vas zanimati

Upravo je Amerikanac posle meča skandalozno izjavio da bi Đoković predao meč da ga je stvarno bolJela povreda, dok je Stefanos Cicipas imao svoje viđenje situacije.

Grk je istakao da nije 100% siguran da je Đoković bio povrijeđen.

"Čuo sam neke stvari od različitih ljudi. Nisam gledao meč, bilo je kasno, ja tad spavam. Čuo sam da je povrijeđen, ali i da je igrao sjajno peti set, tako da nisam siguran. Ne znam da li je stvarno povrijeđen. Sačekaćemo i vidjeti. Sada sam fokusiran na sebe i ne obraćam pažnju previše na druge stvari", rekao je Cicipas novinarima u Melburnu.

Ipak, daleko uvjereniji i sigurniji da Đoković nije samo folirao povredu koja mu se dogodila kada je vodio 2:0 i išao ka laganoj pobjedi jeste Danil Medvedev.

Rus je savladao Filipa Krajinovića u pet setova, ali je prokomentarisao i drugog srpskog tenisera.

"Bio sam iznenađen kada sam vidio da je Novak pobijedio. Zaspao sam sredinom četvrtog seta, jer sam imao meč. Mislio sam da će izgubiti protiv Frica, jer ste mogli da osjetite kako ga boli, da ne može da se kreće i udara lopticu. Ali on je igrač sa toliko grend slemova, zato je nevjerovatan", rekao je Medvedev.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC