• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pitate me za Novaka - kakve veze on ima sa mnom?" Krajinović odbrusio novinaru na pitanje o Đokoviću!

Autor Dragan Šutvić

Srpski teniser nije mogao da razumije momenat za postavljanje takvog pitanja.

 "Pitate me za Novaka - kakve veze on ima sa mnom?" Krajinović odbrusio novinaru na pitanje o Đokoviću! Izvor: YouTube/Australian Open TV/Printscreen

Filip Krajinović je izgubio od Danila Medvedeva poslije velike borbe u pet setova, na meču koji je obilovao neobičnim događajima.

Ruski teniser je istjerao trenera sa stadiona, Srbin je dobio čudnu opomenu zbog odlaska u toalet, ali zanimljivi događaji prenijeli su se i na konferenciju za medije!

Možda će vas zanimati

Tamo je Filip Krajinović bio nervozan i nezadovoljan pitanjem jednog novinara. Nakon višečasovne borbe u kojoj je stigao do petog seta nakon što je gubio 2:0, Krajinović je ipak bio upitan da prokomentariše meč - Novaka Đokovića i Tejlora Frica!?

"Pitate me za Novaka i njegov meč? Kako ste to povezali, naša dva meča? Pitate me poslije poraza da prokomentarišem Novakov meč, kakve to veze ima sa mnom?", počeo je Krajinović odgovor na pitanje kojim je novinar želio vjerovatno da čuje nešto više o povredi Đokovića.

"Naravno da ću odgovoriti, on je moj dobar i blizak prijatelj, ali čovječe, ja sam sada ovdje, izgubio sam meč u pet setova i ti me pitaš o Novakovom meču. Izvini, ne razmišljam sad o Novaku. Gledao sam ga i znam šta se dešava, poslao sam mu poruku poslije meča, nadam se da će se oporaviti i pobijediti. On je naš heroj, želim mu sve najbolje. Izvinite opet, ali ovdje se radi o meni", jasno je odgovorio Krajinović.

Filip se u duelu sa Medvedevim izborio za peti set, ali je na kraju ipak poražen - bilo je maksimalnih 6:0 u tom setu za Rusa.

"Medvedev je igrao dobro. Dobro je servirao i bio je agresivan, a moj servis nije radio i pravio sam neke glupe greške. On je to iskoristio. Došao je do dva seta prednosti, a onda sam bolje zaigrao. Bolje sam servirao, bio sam agresivniji, sigurniji, izlazio sam više na mrežu, bio sam opušteniji… Odigrao sam dobro ta dva seta. U petom setu je bio agresivniji i bolji i zaslužio je da pobedi. Jednostavno je bio bolji. Za mene je to bilo sjajno iskustvo, radujem se narednom turniru."

Krajinović je kao 33. teniser svijeta već u trećem kolu morao da igra protiv 4. igrača svijeta, što je jasan pokazatelj i da nije imao sreće sa žrijebom.

"Nisam imao baš sreće za žrijebom, pošto je on jedan od favorita za osvajanje. Nadao sam se da ću doći do druge nedjelje, ovo mi je četvrti ili peti put da sam stigao do treće runde. Moja igra napreduje i vjerujem da sam blizu i da ću u budućnosti doći do druge nedjelje grend slema. Najvažnije mi je da igram sa najboljima i šansa će doći ako je zaslužujem. Moram da nastavim da radim i zaslužiću to. Neko sve to gleda gore", zaključio je Krajinović.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC