• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković dobio emotivan govor poslije pobjede: Amerikanac uživo rekao sve ono što svijet nije htio da čuje! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Ovome se niko nije nadao, a Novaku je izmamio osmijeh na lice.

 novak-djokovic-povreda-australijan-open-amerikanac-bred-stajn-emotivna-poruka-video Izvor: YouTube/Australian Open TV/Printscreen

Novak Đoković je uspio da savlada Miloša Raonića u četiri seta i plasira se u četvrtfinale Australijan opena uprkos tome što i dalje vuče povredu.

Najbolji teniser svijeta je uspio da sa tom povredom prvo završi meč protiv Frica, a onda savlada i Kanađanina, što je jednog čovjeka naročito dirnulo.

Đoković je poslije pobjede 3:1 protiv Raonića istakao da ne zna koliko je štete načinjeno njegovom tijelu zbog igranja meča pod povredom, dok je na terenu "Rod Lejver arene" imao sjajan trenutak sa čovjekom koji ga je intervjuisao.

Radilo se o Bredu Stajnu, američkom treneru koji je nekada davno trenirao igrače poput Džima Kurijera, Mardija Fiša i Sebastijana Grožana.

On je poslije intervjua sa Đokovićem osjetio potrebu da mu se zahvali na svemu što radi, naročito u teškim trenucima nakon povrede. Novak je prvo odgovarao na njegova pitanja.

"Nije bilo pripreme za ovaj meč. Koristio sam svaki sat od meča sa Tejlorom koji sam imao da se oporavim. Da se stavim u najbolju poziciju da mogu da se takmičim. Moj fizioterapeut Uli je odradio sjajan posao, moj tim i medicinski tim Australijan opena. Želim da im se svima zahvalima što su bili uz mene. Dali su svoje najbolje u ovim teškim okolnostima za mene da izađem na teren. Bio sam spremniji u prošlosti, to je sigurno. Da je bilo koji drugi turnir umjesto grend slema, odustao bih od takmičenja. Ali zato što je grend slem, želim da dam sve od sebe, da probam da se oporavim. Ni kad sam došao na zagrijavanje tri sata pred meč nisam znao da li ću igrati, ali kada sam se zagrijao, bilo je dobro. Tokom meča je bilo i ovako i onako. Nije idealno, ali ne mogu da se žalim. Nadam se da će biti još bolje za dva dana", rekao mu je Đoković između ostalog.

Potom je Stajn imao svoj trenutak kada je riješio da se umesto pitanjem, Đokoviću obrati lijepim riječima:

"Želim da te pustim da odeš da poradiš na svom oporavku što je više moguće, ali imao sam šansu da sjedim ovdje i da gledam meč. Ljudi su kod kuće i gledaju ovo na TV-u... Želim samo da kažem da je apsolutno zadovoljstvo da te gledamo kako radiš i obavljaš svoj posao. Svi smo nevjerovatno impresionirani s onim što si bio u stanju da uradiš prije dvije noći i ponovo večeras. Biće ponovo zadovoljstvo gledati te kako se takmičiš protiv Saše Zvereva", rekao je Amerikanac, pokazajući pravo divljenje svojim kratkim govorom.

"Hvala na tako lijepim rečima, veliki zagrljaj za sve!", odgovorio je Đoković na emotivne riječi Stajna. Pogledajte kako je izgledao taj razgovor Stajna i Novaka.

Novak Đoković posle pobede nad Raonićem
Izvor: Youtube/Australian Open TV

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC