• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Oni će ubiti jedan drugog": Novak i Medvedev žele titulu, slavni teniser poručuje - čeka nas opasan meč!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Španac je otkrio i kome daje veću prednost u finalu Australijan opena.

 novak-djokovic-danil-medvedev-finale-australijan-open-prenos-rezultat-koreca-ubice-jedan-drugog Izvor: Profimedia/Icon Sportswire

Novak Đoković će u nedelju izaći na "Rod Lejver arenu" u svom devetom finalu Australijan opena i pokušaće da pobedom protiv Danila Medvedeva osvoji deveti trofej u Melburnu.

Da će to biti vrlo težak i nezgodan meč za obojicu tenisera veruje i Aleks Koreča.

Možda će vas zanimati

Stručni konsultant "Eurosporta", nekada drugi teniser sveta i osvajač Dejvis kupa sa Španijom 2000. godine, najavio je predstojeće grend slem finale između Srbina i Rusa.

"Mislim da će oni jedan drugog ubiti! Očekujem vrlo dugačak meč, obojica igraju slično. Obojici su potrebni servisi, a njihovi bekhendi su potpuno neverovatno. Forhend - Novak koristi zglob malo više, ali ne mnogo više od Danila. Mislim da će se oni imitirati međusobno, imaju neverovatne bekhend diagonale, imaju promene po paraleli uz liniju i obojica su sjajni takmičari", počeo je Koreča u studiju "Eurosporta".

"Jedina stvar koju vidim malo drugačijom je da je Novak Đoković osvojio 17 grend slem titula, osam u Melburnu. Ali ako mislite o njihovim formama, mislim da je Medvedev pokazao da je on igrač koji je došao na turnir u boljoj formi i da je zadržao momentum. Biće jako, jako teško da pobedi i Novak će morati da bude na svom najboljem nivou. Moraće da ima jasan plan igre jer se obojica fenomenalno brane, obojica vole da napadnu, ali ne vole da budu napadači sve vreme."

Koreča je nakon svega istakao i da malu prednost daje ipak Đokoviću.

"Biće vrlo interesantno videti ko će dominirati na drugoj strani terena i u kojim momentima. Obojica se oslanjaju na servis, posebno Danil, čak iako je Novak to mnogo poboljšao. Ne bih bio iznenađen da meč traje tri i po ili četiri sata. Ako su obojica zdravi, imaćemo jedan opasan meč. Možda sam malo više na strani Novaka, ali samo malo, 55-45 odsto u njegovu korist", zaključio je Koreča.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC