• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"U Australiji je bilo brutalno!" Tipsarević otkrio detalje o karantinu tenisera - igrači ograničeni i za tuširanje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji srpski teniser je pričao o zanimljivoj temi.

 "U Australiji je bilo brutalno!" Tipsarević otkrio detalje o karantinu tenisera - igrači ograničeni  Izvor: MN PRESS

Janko Tipsarević više nije profesionalni teniser, završio je svoju fenomenalnu karijeru, ali to ne znači da nema informacije iz prve ruke!

Nekada osmi teniser svijeta otkrio je kakva je bila situacija teniserima koji su pred Australijan open morali da idu u dvonedjeljni karantin.

Možda će vas zanimati

Đoković je osvojio taj Australijan open, po deveti put u karijeri, a Tipsarević je u emisiji "Jutro" na TV Prva na kratko govorio i o temi karantina u svijetu tenisa.

"Mislim da će se tenis na internacionalnoj sceni, kada pričamo o velikim turnirima, posljednji vratiti u normalu upravo zbog velike količine tih putovanja i dovođenje velikog broja igrača na jedno mjesto. Ali na lokalnom nivou, mislim da će među prvma pobjednički izaći iz ove korone. Jer nije kontaktni sport i mislim da će među prvima krenuti uzlaznom putanjom. Da, ima problema sa svim restrikcijama, ali ne želim da se žalim", rekao je Tipsarević.

Potom je prenio šta su mu o karantinu otkrile bivše kolege.

"Uticaja je jako puno, sve ovo je novo za igrače. Pričajući sa njima, našim momcima, oni to junački podnose. Karantin u Australiji? Krišom su se žalili, ali svjesni su da ovo mora da se desi. Australijski karantin je bio brutalan, pričali su mi da je većina njih imala određenu količinu minuta da bi se istuširali, istrenirali, jeli i odradili sve da se vrate u hotelsku sobu", otkrio je Tipsarević i poručio da će se to promeniti u nastavku godine.

"Ta vrsta karantina neće biti u nastavku sezone, već će biti 'babl' ili 'balon', gdje osim hotela i teniskih terena neće smjeti nigdje da se ide. Pretpostavljam da će tako nešto biti tokom 2021. godine", poručio je bivši reprezentativac Srbije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC