• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković kao da ne postoji - teniska legenda šokirala: Federer imao veliku šansu u Melburnu, on i Rafa su najveći!?

Autor Dragan Šutvić

Jedva da je i spomenuo Srbina u čitavom razgovoru...

 novak-djokovic-ne-postoji-bjorn-borg-rodzer-federer-imao-sansu-australijan-open-najveci-svih-vremena Izvor: Profimedia

Nema toga što će Novak Đoković moći da uradi da bi time stekao poštovanje kakvo odavno zaslužuje.

Osvajač devet Australijan opena i 18 grend slemova će sljedećeg ponedjeljka prestići rekord Rodžera Federera po broju nedjelja provedenih na prvom mestu rang liste, ali i neke od najvećih teniskih legendi pričaju skoro kao da Novak - ne postoji!

Možda će vas zanimati

I dok je francuski "L'Ekip" odlučio da skandaloznim tekstom iskritikuje Đokovića, sada je slavni Bjorn Borg imao komentare koji potpuno zanemaruju Đokovića u njegovom razgovoru za "La Stampu".

On je veliki fan Rodžera Federera, pa možda tako nešto i ne čudi, a način na koji je govorio o Australijan openu pokazuje veliko nepoštovanje prema Srbinu.

"Šteta je što je Rodžer odlučio da ne igra u Australiji, imao je tamo veliku šansu. On je za 2021. godinu sebi postavio pet ciljeva – prvi je da ostane zdrav i spreman, a ostali su Vimbldon, Olimpijske igre, US Open i Lejver kup", kaže Borg, potpuno zanemarujući činjenicu da je Đoković apsolutni vladar Australijan opena i da ga je Federer tamo pobijedio samo jednom, davne 2006. godine kada je Novak bio nepoznat svjetskoj javnosti.

Borg je bio selektor Tima Evropa na "Lejver kupu", takmičenju koje organizuje Federerova agencija, i tamo je imao prilike da sarađuje sa Federerom i Nadalom.

"Oni su možda i dvojica najjačih svih vremena, uvijek znaju šta treba da čine. Impresioniran sam time koliko su motivisani i koncentrisani na terenu. I sjajni su ljudi i van terena. Znaju šta sam radio ja kao igrač, a ja znam šta rade oni. Mnogo sam stariji, ali sam prošao kroz sva njihova iskustva, zato se razumijemo tako savršeno", kaže Borg, ponovo zanemarujući Đokovićevo postojanje.

Borg se usudio i da prognozira šta će se dešavati u nastavku sezone, a ovoga puta se ipak "sjetio" i Novaka.

"Nadal je u Melburnu pobijedio samo jednom, ali mogao je bar još dva ili tri puta. U Parizu će svakako biti favorit, ali ne smijemo da zaboravimo Cicišasa, Medvedeva, Šapovalova i Zvereva koji mogu dobro da odigraju na velikim turnirima. I onda, naravno, tu je Novak Đoković. On želi da osvoji što je moguće više grend slemova kako bi pretekao Federera i Nadala", zaključio je Borg.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC