• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivša NFL zvezda robija zbog pet silovanja: Predviđali mu Kuću slavnih, a završio u zatvoru!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji tajt-end dobio maksimalnu moguću kaznu.

 kelen-vinslou-nfl-igrac-silovanje-14-godina-zatvora-kazna-pet-silovanih-zena Izvor: Profimedia

Nekadašnji NFL igrač Kelen Vinslou II koji je u najjačoj ligi američkog fudbala proveo čitavu decenicu (2004-2013), u zatvoru će biti duže nego što je bio u profesionalnom sportu. Zbog silovanja pet žena, sin legendarnog Kelena Vinsloua robijaće narednih 14 godina.

To je maksimalna kazna u ovakvim okolnostima, kada je optuženi priznao krivicu i sarađivao sa tužilaštvom na rasvetljavanju slučajeva.

Možda će vas zanimati

Taj-end koji je u karijeri igrao za Klivlend, Tampa Bej, Sijetl, Nju Ingland i Njujork, na sudu je opisan sa samo dve reči..

''Lovi ranjive žrtve i vrlo je drzak dok čini svoje zločine. Može se opisati samo rečima - seksualni predator'', navodi se tokom izricanja kazne čoveku koji ima dvoje maloletne dece.

Tokom igranja u NFL ligi Kelen je zaradio preko 40 miliona emaričkih dolara, a u jednom trenutku je bio i najplaćeniji igrač na svojoj poziciji. Ipak, svi ti detalji, uz podatak da je imao i miran porodičan život kao paravan, nisu uspeli da ga osujete u pravljenu zločina.

Vinslou je na teret stavljeno pet silovanja, a prvo je izvršio davne 2003. godine, kada je imao samo 19 godina. Njegovi zločini su se nastavili, sve do 2019. godine, kada je uhapšen i optužen za silovanja.

''Advokat me je savetovao da ne govorim sada, ali u budućnosti planiram da ispričam svoju stranu priče'', rekao je nekadašnji NFL igrač na izricanju presude.

Kelen Vindslou II je i tokom igranja u NFL-u imao velikih problema sa kaznama. Suspendovan je zbog dopinga, što ga je i udaljilo od terena na koji nikada nije uspeo da se vrati. Pokušaovao je godinama da dobije neki ugovor, ali je njegova profesionalna karijera zvanično okončana 2014. Takođe, hapšen je zbog posedovanja narkotika, pljački i otmica.

Kao jednog od najtalentovanijih igrača na draftu, Klivlend ga je 2004. godine uzeo sa šestog mesta prve runde. Njegov otac, Kelen Vinslou, dugogodišnji igrač San Dijego Čardžersa član je Kuće slavnih NFL lige.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC